05 oktober, 2009

Isabell rekomenderar !


.. nu har man varit på Kungsmässan med barnen. Det blev 2 par jeans en hood tröja till Ludvig, Edvin har fått så mycket kläder och sen tar han över Ludvigs en del också så han fick bli utan idag, något måtta får det vara !

Jag gick för att hitta mig ett mineral puder och tro ni det fanns lite att välja på? Sofies Mode hade ju testat flera stycken och rekomenderade MAC eller DIORS och på kungsmässan hade dem bara DIOR så jag valde den och det verkar bli ett riktigt snyggt resultat precis som det stod.
Kan tala om att priset på dessa mineral puder skilde inte så mycket från märke till märke så det kändes som det till slut kvittade men i allt detta så är det viktigt att ha en grymt bra pensel för det är mestadels den som gör de fina resultatet och dem kostar ju ALLTID mycket om du ska ha riktigt bra penslar, jag tog den från DIOR också men hade velat ha ifrån MakeUpStore men hittade ingen. Sen hade min granne nu fått hem min Eye makeup remover från Mary Kay, den rekomenderar jag också - riktigt bra!
Jag gillar inte Mary Kay annars men den slår allt, mild och bra för ögon områderna och får verkligen bort allt på några drag.




Vi hade en överraskning till barnen idag med, en av våra kompisar Tobbe skulle till att kolla på Frölunda - Luleå hockey så undrade han om han fick ta med killarna och vi visste att dem skulle bli superglada, så givetvis och det blev dem också , vi väntar hem dem runt 21.30 tiden så nu blir det mängder mys framför Tv i sängen och clementiner i mängder.

Pratade med Bob innan, nu blev min dag perfekt.

Seeeya!

Lite uppdatering !

11/3 Fick vi beskedet, helt chockad ! Men gud så underbart!
23/4 Inkskrivning hos en privat barnmorska.
1/6 Inskrivning på speciallist mödravården (remiss från privata bm ang min blodsjukdom), träffa överläkare, samt UL - lovely.
18/6 RUL, äntligen! Allt såg perfekt ut och lillskatt rörde sig helt galet och vinkade och hade en riktigt bra benstomme. Barnmorskan var riktigt nöjd över detta RUL! Hon trodde sig se en tösabit.
30/6 Nyinskrivning igen på ny mödravårdcentral pga av att den privata lämnat över mig till speciallist och speciallist i sin tur ville att jag skulle ha en rutenerlig kontakt på vanlig MVC så vi tog den närmast vårt boende i Göteborg, trassligt men helt okej! Hjärtljud 146.
29/7 MVC, hjärtljud 144 sf 24
10/8 Speciallist mödravården, träffa överläkaren igen ang förlossning mm, bebis är märkbart liten enligt oväntat UL jag fick men hon är otorligt vacker då överläkaren bekräftade att det var en tös, jag har väldigt lågt hb - blodanalysstatus togs.
11/8 Könsbestämmande Ultraljud + nya kort (mina från rutin UL var jätte dåliga) att vi bestämt oss för könsul är för att leva med ett "kanske" har börjat störa mig, då kunde jag lika gärna låta bli att fråga från början så nu gav jag upp ovissheten!Visst var det en flicka i magen hon visade upp sig stolt för barnmorskan, fick en fin profil bild också samt fick vi se henne gäspa som vi lyckades fånga på film!
18/8 Inlagd akut pga av järnanemi mm.
20/8 Fortsatt injektionsbehandlingar i form av dropp med järn mm. Ska ha en till injektion så ska de räcka för ett tag.
24/8 Sista injektionsbehandlingen, nu väntar vi på resultatet, som inte gett något reslutat vi forsätter behandligen återigen på 2 ggr.
26/8 - Injektioner, det gick bra.
27/8 MVC, hjärtljud 140 sf 25
29/8 - Injektioner, gick bra. Jag hade ökat liiiite i värdet !! =D
8/9 - blödningsrisk provtagning inför förlossning. Detta avgör vilken typ av bedövninga jag får, samt kejsarsnitt eller inte, väntar på resultat men allt där gick super.
11/9 - Tillväxtultraljud, det visade sig på den efter mycket koll på hjärta och kroppspulsådern och diverse att lillskatt är en vecka yngre än sagt, hon skall allså dimpa ner den
23/11 nu. Hon visade sig må jätte bra och väger drygt 1½ kg. Jag är så lättad. Hon har nog växt på sig en del sen vi var där sist och kommer förmodligen göra de nu med.
21/9 - Tillväxtultraljud, blev det inte då alla värden osv såg bra ut men dock så pratade vi om fortsättningen av min grav osv. Läkarna anser sig ha full kontroll så en vaginal förlossning är helt möjligt - överlycklig!!
5/10 - MVC, sf 35 och hb 120 (aldrig haft så högt) hjärtljud 150. Allt var över våra förväntningar men lyckan så total!

Kommande:
MVC -19/10
MVC- 3/11
MVC- 19/11

MVC - 120 i HB !!

Ja de var mig en riktigt trevlig helg i Karlskrona, brosan var som sagt nere samt Mattias och Ludvig. Det blev film, mys, shopping och söndagen avslutades med bullar (kanelbullens dag). Mattias fick för sig mitt i allt att dra ut en sväng, inte ett ord han bara drog. Jag storstädade lägenheten som vanligt innan vi ska dra ifrån den, när Mattias sen kommer tillbaka så kommer han med en jätte blomma - orkidén som jag sett på blomsterlandet och ett paket från hemtex med satin lakan i. Tack love - du vet hur glad jag blev!

Per (Bobs farfar) kom för att hämta Bob, det hade dem bestämt sen några dagar innan, Bob ville till honom så det fick bli så. Det gjorde lika ont i mammahjärtat som vanligt men snart är jag med Bob igen! Lämnade David vid bussen och vi for mot Göteborg för att hämta hem Edvin och sen hem.

Nu när jag egentligen har två säckar tvätt att ta itu med och kom också på att jag glömt usb kablen till kameran tittar jag på våra bästa år, haha!

Vi vart till MVC idag och kollade bebis, det hade visst hänt en del kan jag säga.
150 i hjärtljud och 35 i sf mått samt att jag gått upp lite till i vikt sen var mitt HB på 120 !!! - haha ALDRIG varit så högt så de är väl fasiken att man har graviditets trötthet på detta också.
Men det ska vi kanske vara glada för? Hade nog kanske varit för pigg annars?
Jag går ju in i v.34 i morgon - idag är de 6 veckor tills beräknas förlossning dvs 49 dagar kvar!

Ludvig har gnällt hela veckan och denna helg på att han behöver byxor så vi blir så illa tvungna att efter Mattias jobb dra och fixa ett par jag ska även försöka hitta ett mineral puder. Samt har typ alla 48 cycklar här hemma punka, så de ska Mattias sitta med ikväll och laga, duktige.

Jag ska också läsa på mer om självkänsla och tänkte sen hålla ett föredrag här, det är ett ämne som intresserar mig sjukligt mkt som ni vet.

FAN också att jag glömt USB kablen =/ Det blir ju inga bilder överförda men dem bilderna som jag vill ta i veckan får bli från Mattias mobil då, dem blir ju bra dem också.

Nej, vila sen är de stök igen.
LOVE