17 maj, 2010

Thea mys ..

.. kl 20.00 ringde Maria och Jonne som sa att vi kunde komma förbi och titta på Thea, överlyckliga jag packar ihop presenter och Melanie för tripp till BB. Det var väl den sötaste bebis jag skådat på länge och massa hår, har foto och kommer lägga upp dem ikväll. av oss fick dem ett stort sett kläder från PoP så klart ;) Melanie har likadana kläder hon också. Melanie tyckte först det var mycket märklig sak som låg där och mitt i allt kom jag på hur stor Melanie faktiskt är nu! Min stora tjej, allt har blivit så roligt med henne, hon är så med!
Det man vaknar till på morgonen nu är henne jollrande i hög nivå. 6 månader om 9 dagar! Herremintid.

Helgen i sig var riktigt lung och fin, pappa fick rejäl sovmorgon en av dagarna och sen hände inte så mycket, film och mys som vanligt. Hyrde 3 nya filmer igår på hemmakväll, gott.
Ludvig kom hem igår från Göteborg och om Melanie blev lycklig, som hon skrattskrek när hon fick syn på honom!

Nej, jobb och sen en runda på stan med Milla och Thea i vagnarna.
Jag funderar på att sätta Milla i UJ sittdelen nu, vet dock inte om jag tycker de är tidigt? Hon klagar inte på att ligga i vagnen än så .. men de kan vara roligt för henne att se mer och sitta upp mer men kanske ska vänta till efter hennes 6 månaders dag endå då rekomendationen är då!? Eftersom på UJ kan jag inte ha henne vänd emot mig, jag tror jag väntar lite till! Bob vände jag från mig vid 8 månader!

Tog hem massa kläder från butiken häromdagn och nu tänker nu (oh vad kläder hon alltid måste ta hem) men så är de inte FÖR JAG hinner inte innan de är sålt, så nu tog jag med mig lite av det ena och andra och allt i M eftersom de är en strlk som passar i längd och midja men INTE nu mera, nu är de S som gäller i tom Jeans och det var väl sådär EVIGHETER sen jag kunde ha S? Över brösten är de dock lite drygare men de går och ser bra ut så .. i vissa plagg iallafall. Jag får annars börja sy in M i midjan !

Vi ses ikväll!