23 juni, 2011

Midsommar

Igår var det Bob och Melanie mys hela dagen, dåligt väder som vanligt men vi hittade på hyss hemma samt att jag städade och tvättade.
Sen kom nervositeten som alltid inför besöket hos min vän som ligger inlagd och gjort i 5 månader nu, imorgon flyttas personen i fråga till ett nytt ställe så igår kväll passade jag och Johanna på att dra dit. Jag är så glad att jag drog dit och fick den tiden spenderad. Tack Johanna för att du kom med du också.

Klockan blev mycket och magen kurrade, Bob hade somnat innan åtta på kvällen (lagt sig runt tio tiden sen han kom hit varje kväll) och Melanie sov så gott så jag passade på att ta en matbit på ett grymt ställe "Chez Amis" som vi stannade till på, hade riktigt mysigt ett par timmar med Johanna för att sen åka hem och lägga mig.

Tidigt denna morgonen vaknade jag av massa blöta pussar av en son som ville gå upp (lite för tidigt) men upp och hoppa vräka i oss en monster frukost, tvätta lite till och nu har vi bestämt oss för att köpa ett monster puzzel och lägga i detta tråkiga väder, Milla är på dagis ett par timar idag.



Johanna precis nyfärgad, redhead!

En god matbit med underbara desserter





En underbar kväll och nu ska vi vidare mot midsommar som för våran del blir cool lugn, vi är så trötta efter allt farande till Karlskrona, Oskarshamn, jobb och allt annat omkring så vi me eller mindre bojkottar en festlig midsommar och tar en extremt lugn helg med bara barnen och god mat - ångrar inte de beslutet, vi vill ha massa kvalitetstid med barnen.


Lördag får vi besök, Söndag jobbar jag och Bob åker hem till sin pappa en runda för att snart komma tillbaka.


I love my life