01 december, 2009

Black Eyed Peas


Som många vet är de mina idoler, sjukligt vilken hitt dem ligger inne med nu eller hitter och det roliga och mer komiska är att när vi åker till förlossningen morgonen den 26:e november så kommer låten "I gotta feeling" på direkten och den spelas flera gånger under förlossningen sen direkt efter att hon är född.
Så låten "I gotta feeling" är en ren Melanie låt och den är så underbar, det är inte utan tårar när den kommer man tittar på henne - min skära rena totala ärliga lycka !
Mys med mina barn nu!

Mjölkstockning och en massa shopping!

Ha, shit vilken mjölkstockning jag har! Är det inte det ena så är det de andra och varför jag har det vet jag inte, alla tror man får de av kyla men så är de inte, de kan bero på flera saker som en jag vet jag är skyldig till lr två - hjälper till med fingret för att bebisen ska få luft, för trång amnings bh.
Nu sitter jag med värme över brösten och försöker "lösa" upp det men det går inte så bra?! Jag ammar henne inte just nu för jag har redan sår och dem är inte små hennes sugteknink är lite dålig än så till slut grät jag för varje gång jag skulle amma så pumpen är min bästa vän nu under läkningstiden sen ska hon åter till DOLLY tuttarna för fy vad STORA bröst jag har!

Idag har vi shoppat, jädrans! ;) Måste ta bilder sen men idag blev de:

  • amningskudde
  • spjälsängs kudde
  • en termostad (flaska med patroner) - så smart grej
  • en ny vinter jacka till mig
  • ny skötväska, bytte.

Skönt att ha de gjort, i morgon ska vi till pappa Mattias jobb och hälsa på tror jag sen är de en rätt lugn dag.

I morse vaknade Melanie kl 07, så alla kom in och myste med oss och adventskalender, barnen har chockladkalender! Det var en bra start för att senare göra en total grovrengöring på toalett och rensa undan lite på övervåningen och städa, sen drog vi på alla ärrenden.

Byggarna är här nu och renoverar lite här och var, tvättstugan blir en ren lyx. Ska visa foton sen men tror jag skiter i "före" fotona, dem är förskräckliga!;)

Imorgon, foton !

DESPERATE ikväll till skumtomtar med chocklad, ren lyx!