12 augusti, 2009

Sicka kommenatrer ..

Ja idag är det en rätt lugn dag och jag har inte haft så mycket att göra hittils men jag läste igenom alla kommentarer, hahaha helt sjukt vilka frågor man får ibland som jag bara skrattar åt eller blir snopen av .. !?
Jag är så dålig på att svara men många gånger går det faktiskt inte att svara på, sen blir det så mycket återupprepningar på många av dem.

En annan sak som jag gått och varit otroligt irriterad över är att min hyresvärd gått och lovat mig en mängder saker men inte fått ett skit gjort, sådär typiskt hyresvärder!?
Lägenheten jag har är på Ronnebygatan, en riktigt fin nyrenoverad lägenhet, högt i tak och höga fönster mm, som jag måste fota och lägga upp mer bilder på (flera av er har önskat det) ja, den är riktigt fin MEN det är så mycket kvar efter renoveringen som inte gjorts och nu ringde Mattias åt mig och började små skälla på honom så hyresvärden fick väl rapp i arslet och skulle minsann visst det fixa allt snarast!! ;)
TACK BABY!
För som ni vet, jag går och stöööööör mig riktigt på små sakerna och vill ha allt klart innan bebis kommer. Mitt sovrum är ju inte ens färdigtrenoverat än och det skall absolut vara klart innan bebis kommer annars blir jag tokig!!
Det är bara en trea så bebis får inte eget rum, än men det är bara en tidsfråga!

Annars kan jag ju säga att jag har rejäla sammandragningar som heter duga sen en foglossning som gärna gör sitt, jävla vilket elände!! ;)

Syns ikväll!

Mina barn !

Igår såg vi skönheten igen, herregud vad stor hon är - tycker vi, hon växer ju för varje gång vi ser henne.
Bob var med oss på könsultraljudet och han fick se henne gäspa, vinka och styra runt där inne och barnmorskan berättade allt för Bob som ställde 100 frågor, så mysigt. Bob har blivit så underbar mot magen nu, han var det innan men nu är det riktigt mysigt, han pratar jätte mycket om bebisen han fick se!
Barnmorskan visade oss tydligt att det var en flicka, det gick inte att ta fel på! Det var inte så svårt för henne att se som hon sa, då berättade vi att vi hade 3 grabbar så hon förstod att lyckan blev lite extra.

Bob för övrigt själv har blivit riktigt lugn och sansad, lite av trotsen börja avta. Han lyssnar och man kan prata med honom. Han frågar mycket och tänker en del kring allt och vi pratar väldigt mycket.
Ëtt barn i hans ålder funderar kring allt har jag upptäckt och det är otroligt roligt att få dela hans tankar. Det kan vara precis om allt möjligt.
Jag är så stolt över hur Bob är som person, hans sätt att vara. Min älskade lilla son och än mer stolt blir man när alla kommer och säger att han är riktigt lik mig - underbart!

Idag blir det lungt fram tills att Mattias kommer hem, då ska vi iväg och kolla babysaker, dem större sakerna.
Killarna kom ju hem igår, dem hade så mycket att prata om så vi satt uppe dem till halv elva tiden, det var inte lätt att få dem i säng. Dem fick lite små prylar som vi köpt också, dem börjar ju skolan nästa torsdag igen - sommarlovet gick riktigt fort!

Nu är det morgonmys med Bob!
Min ääääälskade äääääälskade äääääääääälskade son - looove!

Ps. bild kommer, den är i fel fil just nu.