27 april, 2009

Världen säger ifrån !

Det skulle ju vara sol idag !? =(
Den kanske kommer .. ?

Igår for vi för att hämta prinsen Bob och gå till Milos kalas! Det var super mysigt, dock passade inte skorna vi köpte. Vi ska se om det finns en strlk mindre. Linda blev super nöjd med dem iallafall och Milo också, så vi var där och myste ett tag. Mattias hade så ont i magen att han tog en promenad med Leo runt bastasjö undertiden.

Efter allt ståhej på vägen hem beslöt jag mig för att följa med Mattias åter till Göteborg av olika skäl, främst att jag har en del att göra här. Jag frågade Bob vad han kände för och han ville verkligen åka dit.
Jag kom på idén att köpa en pool åt Bob för att kunna ha på terrasen så sagt och gjort, innan vi begav oss från Karlskrona åkte vi till Ica Maxi och inhandlade en större pool samt en solstol till mig, lite simkuddar och utomhusleksaker. Denna vecka bli total för oss ! =)
Jag ska plugga så mycket som det bara går nu.

Nu är dock inte solen med oss och vi kan inte njuta av våra inköp men vi hittar på annat.
Kan tillägga att sömn är inte något jag fått inatt då Bob hostat som bara den, kanske gått lite väl tunt klätt?
Även om det är varmt så kan man inte lita riktigt på shorts och t-shirt!
Hostan håller i sig ännu men ger väl sig snart.

Leo min lille söte ska till doktorn idag, vi besiktade honom förra veckan som sagt och då fann dem att 4 mjölktänder är kvar trots att dem ska tappas och gör dem inte de får han dra ut dem, så under narkos idag skall det göras.
Leo kommer fixa det super fint men det känns tungt endå.
Han klarar detta finfint.

Idag ska jag polisanmäla mobilstölden. Så jävla tradigt är de - blir så förbannad.

En annan sak som oroar mig som bara den är svininfluensan - helt allvarligt. Jordklotet säger ifrån nu. Värmen gör sitt, skapar nya bakterier och virus. Jag sa till Mattias för ngn vecka sen om inte mer - Vi kommer snart gå under, helt sjukt. Vi kommer säkerligen få någon pestliknande förintelse !
Jahaa, senare kom svinpesten - tackar för det ja!
Sen blir jag djupare i mina tankar och ser till alla tecken, varningar globen ger oss som vi bara skiter i. Visst nu har ju experter och forskare och Nasa och gud vet vad börjar varna oss - men lyssnar vi till detta!? Lyssnar vi på varningarna?!
Nej, då skulle vi börjat lyssna för 50 år sen.
Usch och fy - blir idiot av att tänka på detta här.

Bob ska stimuleras, mitt stjärnskott ! Lovely !