08 januari, 2009

Det finns inte ord för hur min kropp bultar av ångest och smärta just nu. Jag fick från ingenstans en ren och skär panik attack. 
Jag kom och tänka på allt som hänt det förgångna året 2007/2008 - olyckan framför allt och på dem två människor som inte klarade sig.
Alla tankar till er och må nu vila i frid!


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=663972&rss=554


Här är Bobs nya vinterjacka som jag fick köpa i all hast då den andra gick sönder!
Jag är väldigt nöjd med den och Bob med. Från Polarn o Pyret!

Dagen i ära !

Angelica - en underbar tjej och med ett charmigt leende får hon alla på fall. Angelica kan vara bland dem ärligaste människor jag träffat och hon har omedvetet hjälp mig många gånger. Jag kan lita på Angelica och känner otroligt starkt för henne. 
Du har också henne liv att föja tillsammans med hennes son Theo och pojkvännen Alex. 

http://www.killerdarling.blogg.se

Jag är nog fan jävlar lite kär allså !

Bokman!

Det är inte ofta jag läser men ibland får jag för mig att köpa en bok då och då!
Nu har det förvånadsvärt blivit en del. Det är bara självbiografier jag läser och dem är väl inte direkt roliga att läsa.

Pojken som kallades "det" - är en bok som jag inte slet mig ifrån, jag läste slut den på 2-3 dagar. Jag grät och läste, snyftade och skakade och grät lite till. En fruktansvärd historia som får nackhåret att resa sig.

Magdalena Graafs,  Det ska bli ett sant nöje att döda dig - Lika hårresande den men en bra bok. Kan tycka många gånger att hon skröt lite om sitt liv med bilder och annat som jag inte tyckte passade in i en bok som så hårt berättar om hennes misshandel. Men den var bra!

Sofia Raps, Silverfisken - Handlar om hennes otäcka uppväxt som sexslav för sin far. Hon blev konstant sexuellt utnyttjad redan som bebis. Den är jävligt otäck och det gör ont i en när man läser men det var och är en verklighet.

Liza Marklunds, Gömda och Asyl - En kvinnas kamp för överlevnad mot hennes våldsamma man och får tillslut gömma sig utomlands med deras gemensamma barn. Boken har Liza verkligen lyckats göra riktigt bra och spännande. Jag grät här också, men det finns ett slut och det lyckligt.

Natasja T, SÅLD - En rysk flicka som lever under trafficking och hur hon blir såld till Sverige för att fortsätta sin rent av helvetiska liv som sexslav tills en dag räddningen kommer.

Jenna Jameson, att leva som en porrstjärna - UNDERBAR bok, hur hon berättar som sitt liv och hur hon levde som porrstjärna och mycket mycket mycket mer. Den här boken läste jag ut på 3 dagar. Slet mig inte ifrån den.


Jag älskar just självbiografier som berättar verkligheten som vi människor är för fega att se med egna ögon eller att ens tänka tanken att det faktiskt händer.

Min kommande bok som jag tänkte ge mig på är Mia Thörnbloms - Så dumt! och sen en mängder mer som jag satt ögat på .. 
Har man blivit lite bokman!? Det är skönt och framförallt avkopplande att läsa. 


Ska hämta min balklänning idag måste också hitta svart handskar och en väska samt massa prylar för min uppsättning som Karina ska göra, sen fick jag ett riktigt sug att se filmen Pearl Harbor, så den ska jag hyra. 

Tvätt ..

Tingeling !