21 augusti, 2009

En fin fredagkväll !

Men den är inte fullkomlig, vill ha Bob med men han är med sin pappa och jag ska ha en injektion till på måndag så jag kan inte ta hit han heller, kroppen är som misär efter.
Idag har jag dock varit injektionsfri ska ha min sista injektion på måndag sen hoppas vi bara på att vi får ett bra resultat.

Eftersom jag vart lite piggare idag NRJ in the Park men jag måste lyssna till mina läkare och ta det lungt med vila eftersom jag har sammandragningarna ännu. Så vi valde att gå på bio, Harry Potter - men inte fan trodde jag att det skulle bli så jobbigt att sitta 2 ½h - jag pallade knappt ! Men stod ut trots allt!


Innan barnen kom hem och vi skulle iväg stack jag och Mattias till Villervalla som fått in sin höst kollektion, tro ni vi shoppade då? Ojoj, määäängder!!

Lovade ringa Linda och berätta om den eftersom hon själv är tokig i den.


Det blev 2 par plysch byxor i rött och svart, en klänning, 2 bodys, en plysch overall, nappflaska, napprem, scarf och ett par randiga leggins.

Imorgon ska det sista till bebis inhandlas, säng, babysitter, lite mer kläder osv.


Ha en bra kväll !

Lite av graviditetens gång !

11/3 Fick vi beskedet, helt chockad ! Men gud så underbart!
23/4 Inkskrivning hos en privat barnmorska.
1/6 Inskrivning på speciallist mödravården (remiss från privata bm ang min blodsjukdom), träffa överläkare, samt UL - lovely.
18/6 RUL, äntligen! Allt såg perfekt ut och lillskatt rörde sig helt galet och vinkade och hade en riktigt bra benstomme. Barnmorskan var riktigt nöjd över detta RUL! Hon trodde sig se en tösabit.
30/6 Nyinskrivning igen på ny mödravårdcentral pga av att den privata lämnat över mig till speciallist och speciallist i sin tur ville att jag skulle ha en rutenerlig kontakt på vanlig MVC så vi tog den närmast vårt boende i Göteborg, trassligt men helt okej!Hjärtljud 146.
29/7 MVC, hjärtljud 144 sf 24
10/8 Speciallist mödravården, träffa överläkaren igen ang förlossning mm, bebis är märkbart liten enligt oväntat UL jag fick men hon är otorligt vacker då överläkaren bekräftade att det var en tös, jag har väldigt lågt hb - blodanalysstatus togs.
11/8 Könsbestämmande Ultraljud + nya kort (mina från rutin UL var jätte dåliga) att vi bestämt oss för könsul är för att leva med ett "kanske" har börjat störa mig, då kunde jag lika gärna låta bli att fråga från början så nu gav jag upp ovissheten!Visst var det en flicka i magen hon visade upp sig stolt för barnmorskan, fick en fin profil bild också samt fick vi se henne gäspa som vi lyckades fånga på film!
18/8 Inlagd akut pga av järnanemi mm.
20/8 Fortsatt injektionsbehandlingar i form av dropp med järn mm. Ska ha en till injektion så ska de räcka för ett tag.

Kommande:
24/8 Sista injektionsbehandlingen, nu väntar vi på resultatet.
27/8 MVC
8/9 - blödningsrisk provtagning inför förlossning. Detta avgör vilken typ av bedövninga jag får, samt kejsarsnitt eller inte.


RUL= Rutin Ultraljud - dem kollar om bebisen ser frisk ut!
UL= Ultraljud
Bm = Barnmorska