21 februari, 2010

en snökaotisk helg !

I fredags åkte vi till Göteborg för att göra klädinköp på RipCurl och dra åt f*n vad coola saker dem hade, så jag hovade in och gjorde en galet bra order som kommer in till butik både omgående och till våren, gott är det - detta gjorde jag utan Linda som mer eller mindre är min säkerthetslina haha men det blev bra, hon var ju på andra sidan luren.
Efter det tog vi oss till Karina då vi lämnat han hos farfar där han ville spendera lite tid Ludvig kom senare med tåget in då han inte fick missa sin skoldag. Hos Karina var det mys upp till taket och lika härligt som alltid men vi vaknade till värsta snöovädret!!
Jag tittade ut då Milla som vanligt väcker oss kring sju och ser kaoset, hör varningarna på både radio, tv mm och inser ganska snart att åka hem är inte att tänka på så mötet med REPLAY ställde jag intill dagen därefter ihopp om att få åka men ack den som ger sig, jag såg genast de braiga i detta, jodåå Bella drog till VILLERVALLA!!!! och tokshoppade till Milla! Men innan vi var där som tog den tredubbla tiden hade vi mycket hinder på vägarna.
Lördagen fick då sluta med en övernattning till i göteborg, för min del helt ok men Bob fick lov till att vara hos pappa en natt till, de var det tråkigaste av allt.

Milla var ju inte direkt utråkad, här med faster Karina!

Snöovädret, helt kaos.

Milla mys, Karina tog ett kort på Melanie när hon sov där hon är TOKLIK Bob. Måste lägga upp de så nu får se själva, nästa skrämmande.


Faster Karina med dottern Josefina bak och lilla Milla, lika galna som alltid. Här rustar vi upp för schlagerfestivalen!



Allt jag shoppade till min lilla bus. Sängkläder, kläder, nappar, dregelhakklappar (sjuklig vad hon dreglar) mm. Hittade lite av det på rean också, då blev de genast roligare. Dessutom gick vi in till hjärtbutiken som är en tradition för mig när jag är i Haga, där fann vi än mer hjärtan till Millas samling - som jag sagt innan dem ska sluta göras och det finns bara ett fåtal kvar så vi köpte in "kisses of love" och "pure love" dvs den silvriga den men fioler hade hon sen innan dessutom har vi en nerpackad som hon fått av Karina.

Milla för övrigt gör så mycket nytt varje dag, vi spelade in för ngn vecka sen hur hon reser sig från halvtligg läge upp, får hon dessutom hålla i mina pekfingrar drar hon sig upp helt utan hjälp? Vad hände där? Haha, hon skrattar med läte som nu är ett mer skrik men de har hon gjort ett tag även hittat sina fötter, tittar på dem och ser funderande ut! SÖTE !!

Otroligt härlig helg och jag tog den som en minisemster för vi kunde inte göra så mycket annat än mysa runt.

Replay idag på vägen hem gjorde mig inte mindre shopping sugen, JAG BARA TOKÄLSKAR MITT JOBB men hatar "ha" begäret!! Vi köpte in massa fina olika modeller bla en toksnygg UGGs modell till nästa höst! Även gummistövlar som blir så hett nu till våren!

Jag kan vara överdrivet lycklig men de är total jävla töntlycka! Nu tvättar jag och städar medans pappa och Milla kollar OS!

Bob, mamma saknar dig galet mkt nu ju ! Världens bästa storebror!!