25 april, 2009

Tattarjävlar !!

Fan också - jävla skit. Min mobil har blivit stulen, märkligt att folk inte kan låta andras saker vara ! =( Jag vart in till Cubus en snabb för att titta på en långklänning jag sett på deras reklam, jag bestämmer mig för den och kommer till kassan och väl i bilen märker jag att mobilen är borta.
Jag åker går in igen och den finns ingenstans, jag är så arg.

Jag har iallafall vartit på komfermation, vilket var super trevligt och väldigt roligt. Dem hade teater och andra uppvisningar. Lina sjöng dessutom, så duktigt.
Hon fick jätte fina presenter också, av oss en stor fin resväska från Titan, det är också en ledtråd inför hennes födelsedag sen.
Hon var också väldigt nöjd över sin dag!

Jag glömde i förra bloggen nämna mitt i allt att jag och Mattias for på bio igår efter dopet. Vi åkte till bergakungen och tog en middag där först och sen gick vi till självaste bion som var "män som hatar kvinnor" - jag rekomenderar den starkt! Jag gillade verkligen den.
Riktigt spännande.
Jag berättade även att vi hyrt en film - Amusement. Tokäcklig och den är riktigt krypande. Kan också rekomenderas om du gillar skräck.

Idag blir det Robinsson och Thaimat i sängen, jag är riktigt trött efter denna dag och ska mysa ner mig rejält.
I morgon bär det av till Karlskrona för att fira lilla Milo och hämta hem världens vackraste son!! =)


Jag är glad iallafall, det är jag alltid !

Konfermation idag !

Dop när man är så pass gammal att man själv kan böja ner huvudet så prästen kan föra vatten vid ditt huvud är nog än bättre än en bebis som näst intill bli dränkt och måste skrika för att folk omkring ska förstå att det är obehagligt, haha lr vad säger ni !?

Lina efter dopcermonin!

Det jag insåg var att Lina själv valde sin tro och sitt medlemskap i Svenska kyrkan och var så nöjd med det. Jag och Johan beslöt oss för att inte döpa Bob av den orskaen att han själv en dag får välja och det valet blev jag så nöjd över igår.

Dopet var jättefint och Karina (Linas mamma, mattias syster) sjöng ihop med sin sambo en jätte fin låt. Lina kunde inte få en bättre stund just för henne denna dag. Hon fick givetvis massor med doppresenter och idag väntas mer konfermation presenter.

Hon ska få en ... ja det kan jag inte säga men hon fick en ledtråd igår idag kommer resten.

Ledtråden, jag designade asken själv med saker från panduro !



Jag hinner inte blogga så mycket mer då jag har lite brått.

Pratade med Bob innan och han var så glad över att det var bara en natt till innan vi sågs, han räknar nätter nämligen.

En annan sak, jag gjorde svin snygga naglar igår. Svin nöjd - det blir bara bättre och bättre hela tiden!


Under kursern tar jag fr 360;- / sett med glitter 400;-