19 mars, 2009

Jag hatar IKEA!

Fan vad jag är trött på deras skit. Jag har varit där och vänt minst 111 gånger, MINST! Jag är riktigt äcklad av det nu och framför allt trött på det men det är billigt, visa saker är snygga och mycket "bra att ha". Vi for dit idag för jag har fått för mig att göra om Mattias sovrum nu. Allt ska gå i lila och vitt så jag tänkte slänga upp för och efter bild när vi gjort färdigt de!!



Ja efter skolan stack vi först till Kungsmässa för att reglera min klocka till att bli lite mindre om bandet och sen var jag TVUNGEN att kolla Bianco och Isabell hittade inget, HAHA lr hur gjorde jag inte?! Jo så klart jag gjorde!





Visst är dem snygga? Rudina gav mig i uppgift att inhandla Lars Wallin ögonskugga också. Skit fräna färger och hållbara. Jag köpte en till mig också, har en sedan innan.



Efter det drog vi och kollade IKEA och den sängstommen jag tänkte mig blev de, den vita hemnes och så vita detaljer på det samt lila. Riktigt snyggt kommer det bli. Nästa projekt är "kill /hobby" rum jag ska göra, skitkul!

Pratade med min son innan och den lille söte var sjuk, stackars liten. Han tittade film med pappa och myste runt. Så i morgon ska jag hämta honom vilket ska bli underbart. Men vi har planer för hela helgen, men ska hålla oss hemma. Vi ska bla fixa detta rummet, jag ska fixa Karinas naglar (Mattias syster) som dessutom ska klippa Mattias. Sen ska jag planera all renovering i huset.

Nej nu ska jag lägga mig snart. Godnatt!