03 maj, 2009

Födelsedagshelg!!

Vilken helg, kaos helg blandat med roliga stunder från alla möjliga håll.

På fredagmorgon kom min lilla familj och sjöng för mig, nee först kom förstamaj tåget utanför och blåste i alla sina instrument så dem var röda i nyllet. Det vaknade jag ju främst av men SEN kom familjen in och sjöng halsarna fulla och kom in med presenter och frukost på familjen. Underbart. Jag fick en bok "blingbling" sen ett armband från D&G - super snyggt samt en systemkamera som jag själv ska få välja ut! TACK SÅ HEMSKT MYCKET! Senare kom min far med sambo samt min syster med hennes familj och firade mig på min 23 årsdag. Fick en jätte fin vas med tillhörande fat som dem dekorerat med massor av frukt, pengar fick jag också. Sen två designade glass skålar, jättefina! Tack så jätte mycket.
Armbandet från D&G!


Favvisblommor!


Dagen till ära började jag baka cupkake kl 07 på morgonen och en tårta på detta. Det blev succé och cuokaken blev väldigt omtyckta.


Mina cupkakes!!



Helt okej dag, med massor av grattis i blogg, face och sms ! Kan passa på att tala om att jag har nytt sin kort med samma nr och en annan mpbil för tillfället, så det är samma nr som gäller.

Igår for vi till Kolmården med barnen, som dem såg emot detta. Vi steg upp tidigt för att komma iväg. Dagen var lång men mycket omtyckt, solen sken och djuren visade verkligen upp sig. Först tog vi "bil safari" så vi kom riktigt nära djuren. Sen tog vi praken för att se alla andra djur, självklart var succén delfinerna!





Delfin showen!

Efter en lång dag kom vi äntligen hem efter en snabbigenom gång av Oskarshamn där jag stolt visade upp mitt gammla hus, där jag växte upp.

Vi somnade väldigt bra allihopa den natten.

Idag, har jag tyvärr ställt in vän träffen då flera av dem ska på dop bla, en annan ska på match och Rudina är utomlands - självklart idag! Så jag flyttar fram detta. Så det blir att lämna av Bob nu som ska på kalas och mysa lite med honom, sen städa ur lägenheten för att låsa den och åka mot Göteborg en vecka för praktik! Vilken underbar helg med min underbara Bob och fam.

Varit helt fantastiskt att få ha Bob under min födelsedag och att han med oss förgyllt dessa dagar med sitt super smile.


En glad Bob med tattuering som han fick av sin moster i en godispåse! Han ska snart på kalas till sin syssling Caspian! Kalasfin minsann.