28 juli, 2008

mother of god ..

Igår jobbade jag på Lisas sjökrog från 17-24, tufft men svin kul! Vilken underbar personal och vilka kunder, ah det var riktigt nice.
Så ikväll är de dags igen, samma tider. Kom dit!

Kräftskivan var riktigt nice, massa kräftor - jag åt ingen!
Men det var riktig trevligt, stället vi var på i Nättraby svek oss inte heller, hus med stor gräsplätt vid vatnnet och brygga, partytält och massa karioke och sång. Herrans så trevligt vi hade det.
Alkoholen flödade i mängder, dock inte för Sandberg i samma mängder, en 4 cider blev de väll. Men det var ju en lr två lr tre som fick för mycket av det goda, en av dem var Martin Petersson!
Efter ett dag på Nättraby, dvs några timmar senare efter sol, bad, sång och trevligt sällskap beställde vi taxi in till stan, Nivå nästa. Inte nog med att vi sjöng så halsarna tvärade på kräftskivan, nejnej Martin och Lanka sjöng sönder halsarna i taxin med, tur att den taxi chaffisen hade humör nog, menar en 20 min sång är ganska drygt!

Nivå, där härjade vi loss, Martin blir mer AP full och jag håller mig till dem 4 cider jag drack tidigare. Träffade massa trevligt folk, hela gänget var ute kändes det som. Rudina, Hanna, Jerry, Andreas och hans tjej, trevligt!

Ja där var min första årliga kräftskiva, vem vet det kanske blir fler!?

Nu sitter jag och inväntar mitt barn, jag saknar han så jag spricker. Jag kan dock bara ha han en stund då jag ska jobba ikväll igen, surt på det sätter men bra för mig att sätta igång.
Ska pussa sönder han när han kommer innanför dörren.

Någon ordning har jag inte heller fått här hemma och lär knappast hinna denna veckan, stressen kommer nu över mig. Har en del att ordna denna veckan.

Flytt
Städ
Jobb

sen opereras Martin på torsdag, knät. Lagom till sailet och allt, haha!
Jimma ha dock lovat han att köra runt på honom. Trögon, det vill jag se.

Måste dra, puss!