26 augusti, 2010

9 månader

9 månader idag, snart är hon 1 år och de går som vanligt med stormsteg. Dagen i ära upptäckte jag fjärde tanden där nere. Hon gillar sin tunga, den får gärna sticka ut hur som helst och när som helst, hon känner tänderna med den tror jag.

Ny bilbarnstol från Maxi-Cosi inhandlades idag och hon gillar den starkt, jag gillar den också. Den andra gillade jag inte alls, för varm. De är bara en tidsfråga innan hon släpper taget och försöker ta sig fram den damen, hon släpper taget när hon står och håller i sig i något och dundsar i rumpan på golvet av att hon faktiskt inte kommer fram.

74 i strlk fast de är lite förstort.
Vikt och längd hade jag nyss men de försvann i huvudet nu men över 7kg!

Brosan tycker de är kul med Milla nu, han kan ju leka med hennes leksaker med henne och göra saker. Hon skrattar väldigt mycket åt de mesta och för ett himla liv med sitt pratande och dessutom sjunger hon ;)
När pappa tar fram gitarren så vet Milla om att nu ska de sjungas, klappa händer och skrikgapa är en hitt.

Bada är de bästa, då plaska hon i maraton fart med händerna ner mot vattnet och en annan som sitter inom räckhåll blir väldigt blöt.
Melanie älskar att rida på axlarna och helst ska man hoppa till. Varför inte då slita tag i håret på personen som tar an henne på axlarna, glad om man har hår kvar.
Man får ofta ett leende av Milla.
Ser ni på bilden hur långt hår Bob börja få? Får inte röra de han ska ha långt hår nu och den killen har snart gått en hel vecka i skolan och de funkar perfekt! Han gillar det.

Nu har jag jobbat vidare, efter stägning av butiken fick jag sätta mig hemma lite saker att göra nu innan jag sticker till Göteborg i morgon bitti sen Sthlm.
Nu ska packas och de är inte lite som ska med, usch!!

Från butiken !

Lite bilder från butiken och de vi har inne nu bla. De är som jag sagt innan så mycket fint som kommit in! Jag bara älskar höstens mode.
Me love clothes!
Jag har fått lite gjort idag inför Göteborgsresan ihelgen och bröllopet, lite smått nervös nu!

Till något helt annat:
Idag såg jag min vän Hanna på tidningen Moores framsida, jättefina bilder Hanna! ;)

Här kommer lite bilder..







Massa ögongodis eller hur?
Nej jobb nu sen hem och storstäda, packa en massa, tvätta, jobba lite och göra klädoder osv.
Ha en underbar helg!