29 oktober, 2009

Bob funderar i sängen !

- Mamma när fyller jag 6 år?
- Om ett år.
- Varför om ett år?
- För det är ett år tills du fyller, då fyller du 6.
- Då ska jag ha disco med alla pojkar och flickor och mina flickvänner..
Mamma, kan man vara kär när man är 8 år?
- Självklart !!
- Oooooh
Hur gammal är Edvin då? När jag är 8?
- 12 som Ludvig.
-Hur gammal är Ludvig då?
- 16 år.
- Men hur gammal är då egentligen Mattias?
- Hahaha jaa du ... för mkt!
- 16 eller?
- Neee ...
- 18 eller ?
- Han vill nog de, haha
- Godnatt nu Bob
- Gonatt mamma

Lussekatter !

Vad fasen flög det i mig?

Efter att jag handlat hem ingredienser för lussekatt bak som egentligen skulle göras i morgon med barnen kunde jag inte låta bli att göra en omgång iallafall, haha! Vad fick jag orken ifrån? Bob och jag satte igång och dem blev goda ! Nu har vi 60 stycken att frysa in inför jul och alla bebisfikan som lär bli då alla vill se lillskatt, får nog ta en bakomgång till försäkerhets skull!

Bob var riktigt duktig på att forma dessa lussekatter, han uppskattade detta riktigt mycket och det var hur mysigt som helst att stå där med honom.


Mitt i allt upptäckte jag att jag inte hade bakplåtspapper så jag ringder Tesse mitt i allt och som tur var är hon för stunden och handlar och kommer förbi me det, TACK SÖTA och TACK Rudina för handlahjälpen, helt otroligt vilka vänner man har!!

Blev så glad av att träffa Johanna med Noah idag med, dem är mitt uppe i en flytt nu så träffa henne är inte de lättaste!
Idag har Mattias varit i Danmark och jobbat och eftersom lördagen är en röd dag så är det halvdag för honom i morgon vilket i sin tur betyder att dem åker rätt så tidigt hit ! Det ser vi fram emot!
Nej listor ska göras så allt är tipptopp på lördag !! ;)

För övrigt har min son blivit datatokig, vill sitta hela tiden och spela spel och måla på paint ! ;) Syns han bakom den eller?

Gokväll!!

Nöjd med min dag !

duschat
duschat Bob
klätt Bob
gått med han till dagis
köpt pumpa som han valde
hem för att städa
dammsuga
torka golv
städat toalett
plocka omkring var sak till sin plats
göra mig i ordning
fika med Rudina, träffade Johanna med Noah - super
storhandlat inför kalas, fick de mesta
hämtat hem lilltoken för mängder mys
nu, lugnet och skriva listor, jag älskar listor
toknöjd !!

v.37

v.37
Det är bannemig inte lätt att ta kort på sig själv, haha! Men lyckades väl lite? Tycker magen mest ser sne ut, men stor är jag - det har väl ingen missat? Större blir jag i canada goose jackan som är så jäkla stor i sig så jag ser ut som en luftballong.
De jag känner nu är att jag måste gå på toa väldigt ofta, trycket är galet och ganska drygt. Man orkar inte alls lika mycket som bara för en vecka sen, jag vill helst sova hela tiden men med en galning till storebror kan jag och lillskatt glömma de ;) haha. Jag är så GRYMT nyfiken nu!! Älskade älskade lilla tös, kooooooom!!
Nu är jag pedantisk ut till fingerspetsen, allt ska vara perfekt, BB väskan packas på måndag då jag är i göteborg och förbereder mig till max.
Lillskatt, koooooooooom!!!
Övrigt så har jag torkat golv, städat toa och styrt en massa inför helgen då det blir kalas för Bob, han ser verkligen fram emot det och tjatar som bara den. Ida och Gigge med mina gudbarn kommer från Nässjö och det gör allt mycket roligare! Ja undrar bara hur jag ska orka? Haha, tur att Mattias är här för 12 barn blir rätt mycket i min lägenhet.
Nu snart är de fika med Rudina och sen hämta hem sötnöten igen. Baka lussekatter i morgon kanske? Så man har för jul osv? Ja jag vill så mycket men orken finns inte, vi får se.