19 november, 2009

Rapport 4

För er som vill bli uppdaterade, jag känner inte av det så mycket nu =/ och för dem som undrade var ett hinnsvep är så är det att en läkare/barnmorska går upp med sina fingrar och rör vid livmodertappen, lixsom "vispar" för att "reta" igång en förlossning - de krävs då mer lr mindre att livmodertappen är mogen.
Min var nymogen och lite hård så de kan ta lite längre tid innan de då ger resultat på mig.

Det kan ta allt från en timme till 3 dagar innan man märker av sitt hinnsvep och på en del lyckas det inte alls, jag är glad att dem gör om de på lördag igen om de inte hänt något för att trycka på de lite!

Isabell SKA INTE gå över tiden!

Rapport 3

Mitt läkarbesök gick jättebra, den läkaren jag har för "tillfället" är bara så bra! Jag gillar honom. Efter kontroll med ett perfekt CTG avslutade han besöket med ett rejält hinnsvep och de KÄNDES!! men hoppas helt klart det är värt det !

Jag har känningar, helt klart !

  1. Ihållande mensvärk
  2. Liten blödning
  3. Sammandragningar

Nu blir de film och mys och hoppas att detta ska leda ngnstans, skulle det INTE göra de skall de göras om på lördag!

MVC kontroll !

Då har jag varit på första besöket av två idag, skönt att man kan få alltsammans samma dag. Mvc Särö, allså min odinarie barnmorska som kollade bebis och pratade om mitt andra möte senare med självaste läkaren som jag ska ha senare.

Vi diskuterade min trötthet och hur dåligt dem haft kontakt med mig på östra, där min ordinarie läkare är. Han har inte hört av sig trots remiss och telefonsökningar så vi har fått ta tag i en annan läkare på ett annat sjukhhus (rörigt jag vet) som tar han om mig just nu och gör alla kontroller på lillskatt eftersom hon smådrygat sig en del.

MEN iallafall, idag gick de att mäta sf måttet då hon låg så bra till och det var på 34 och hjärtljuden 134 - perfekt jag hade bra blodtryck också.

På mötet med läkaren sen skall en rejäl CTG kurva göras - den kommer regga allt som har med lillskatt att göra, sen kommer nog prover tas och avslutas med att diskutera fortsättningen av min sömnbrist, jag hoppas så att han hinnsveper mig idag !!

Nu ska jag vila, duscha och förbereda mig inför att dra sen.
Hörs då!