07 mars, 2010

Våren .. känslan ..

Vilken fantastisk lördag jag hade, jag hade för de första en toppendag på jobb - älskar verkligen alla mina kunder.
Jag har ett väldigt roligt jobb och det ger mig energi.
Jag har väldigt svårt att se mig i ett annat yrke.

Jag kom hem efter jobbet till min familj som växer sig starkare för varje dag, i brist på plats i lägenheten letar vi ivrigt större, tanken är att bygga hus men våra krav på en perfekt tomt gör de svårt så nu letar vi större lägenhet i väntan på den perfekta tomten helt enkelt, drömläge är väl Verkö!?
Men vilket fall som helst så vilade jag upp mig med familjen innan jag bestämt mig för att hänga med Linda till hennes vän Emma för tjejkväll och jag ångrar mig inte en minut.
VILKEN helt galen kväll, jöösses!
Tyvärr fortsatte kvällen med utgång där de roliga slutade för mig, jag ser inget behov av att gå ut på det sättet som innan och där brister jag, men jag gick hem för att lägga mig och sova i takt med Melanies andetag.

Vaknade idag av min sons trötta röst "Mamma, kan jag kolla på tv medans du sover" , jag kände av solen och de blev inte lätt att somna om, upp och hoppa och iväg med Bob till simskola där Ludvig satt med honom för att vi snabbt skulle om Miomöbler för att leta kökstolar då jag tröttnat rejält på våra hemma från IKEA, dem är stora och klumpiga. Vi hittade och beställde.

Hem senare för att storröja och lämna Bob till sin dagiskompis Melvin, dem lekte i stortsett hela eftermiddagen och nu är vi samlade för att sitta med tända ljus till en god sallad som Mattias gjort efter de är det läggdags för barnen och film för oss.
Vi hyr massor med filmer mest hela tiden men bristen på min tid för bloggen gör tyvärr att jag slutat skriva om det.

Imorgon, dagis och jobb samt massa röj här och där. ha en trevlig kommande vecka, de är jag säker på att jag får!

Skönt och lägga sig i nybäddat och fint städat hem, jag älskar doften av rent.

TOKMYSA!