11 november, 2009

Förvärkar igen ..

Ohejohå, det är en underbar känsla att hon ligger så långt så de känns rent av som knivar i mig - AJ!! Slemmisen har också gått, ringde min BM angående tillväxt ultraljudet på måndag nästa vecka men hon trodde absolut att jag var förlöst tills dess med tanke på alla känningar osv! Men om jag är gravid då så blir de en kontroll igen och även en kontroll på livemodertappen och har jag fortfarande dessa förvärkar så trodde hon starkt att dem ville sätta igång mig - jag har gått en vecka och en dag med förvärkar nu från och till, sover inget alls hon tyckte jag var "rolig" som gått hemma och inte ringt henne men så ont gör dem ju inte?- lr ja, visst känns dem men jag trodde de tillhörde? =)

Vi får väl se ?

Jag ska snart mysa runt lite efter att gett barnen mat och kvalitetstid, nu går disk och tvättmaskin.

LOVE

Bob är vaccinerad !

Igår kom dagen D, då Bob skulle vaccineras. En super cool Bob väcker oss runt 10 tiden och ber mig gå upp, jag inser rätt snart att jag fått sovmorgon av supersonen, självklart ! Tack älskade hjärtat, han vet vad mamma behöver !

Vi små stressar med frukost och påklädning små plock och sen drar vi till Trossö vårdcentral och Bob ser inga konstigheter med detta men när vi väl sätter oss hos den första sköterskan så TOTAL vägrar han, de går inte - en timme senare vad Bob i ren panik! Han ville men vågade inte och de blev så jobbigt för honom så vi beslutar att åka hem och packa färdigt och äta lite. Väl hemma pratar jag en VÄLDIGT ledsen Bob lugn och förklarar att vi tar sprutan en annan dag. Bob förstår.

Jag åker upp till vårdcentralen igen för att beställa ny tid då hon berättar att det är mer eller mindre idag som gäller. Jag får smått panik, ringer hans pappa och förklarar läget. Han är där på bara någon minut och jag förklarar för Bob att vill inte han bli sjuk så måste han ta den idag och det är tårar som rinner igen.

Det tar en bra stund igen och vi sitter med övertalning, olika sköterskor och människor som vill peppa Bob och till slut tar han den!!

VILKEN lättnad. Man var rätt hjälplös som mamma när han vart så ledsen på sig själv, han ville ju men vågade inte - han var rädd för nålen och en annan är totalt sjukligt nålrädd eller mera stickrädd och förstår Bob så de blev inte enklare men jag visade mig stark hela vägen och förklarade att det är viktigt. Johan gick så långt så han fick sprutan han också och visade Bob hur de gick till, så där blev han också vaccinerad.

Vilken tur att Bob sen vågade, en ren lättnad!!


Jag har gett Bob så mycket beröm och han fick sen en jättestor radiostyrd bil som belöning!


Jag, Rudina, Bob och Mattias drog mot Göteborg senare och nu ligger vi i sängen denna tidiga morgon och ska senare hämta hem grannen Melina från fritids för att dem ska få leka, Bob fick feber igår kväll men är idag helt OK!


En annan går in i vecka 39 idag !!


Gomorgon!