10 augusti, 2009

Babyshopping !

Mattias var lite nedstämd efter besöket hos läkaren, vi bestämde oss för att ta ut Bob lite och då åkte vi till kungsmässan och inhandlade han en "dator" för inlärning av siffror och bokstäver mm, han gillar den!
Hittade också "skolstart" grejer till killarna, jättehäftiga saker med paul frank mm! Dem kommer hem i morgon efter 2 veckor hos sin mamma, ska bli så roligt att få ha dem hemma igen.

Klart hittade vi massor med bebiskläder också, supernöjd ! Och nu mer åt tjejhållet som inte känns alls fel att inhandla.

En body med små ugglor på samt byxor och strumpbyxor två par, allt från KappAhl som jag för övrigt tycker lyckats helt med sin barnavdelning på senare tid!


Heldressar, den vita från Polarn och pyret och den rosabruna från KappAhl !

Imorgon är könsul ★ min lilla tokfia ska få visa upp sig igen och nu hoppas vi på superbilder! Vi vet ju dock var det är men bilderna vill jag åt iallafall.

Tack för all pepping samt kommentarer, jag är inte så orolig ännu och tror inte detta ska bli någon större fara men klart man tänker till extra mycket!

Gokväll!

Specialist Mödravården !

I söndags for vi till Göteborg igen, det vart en lugn resa hem och Bob sov en stund i bilen också så för honom gick resan riktigt fort!

Idag är allt som vanligt, Mattias jobbar och jag går hemma och sysselsätter Bob. MEN en sak som skiljer vardagen i från mängden är att vi gjorde ett av dem rutenerliga besöken på specialist mödravården på södra sjukhuset idag- där gick kanske inte saker och ting som jag ville eller Mattias för den delen och inte läkaren heller kanske!?

Jag går på specialist mödravården för att jag har en blodsjukdom, en blödarsjuka dvs och med den har det tillkommit mycket saker som jag inte ens orkar förklara, men idag gjorde dem som vanligt - alla kontroller.
Hon stack mig i fingret en gång och tittade på hb maskinen (blodvärde) och stack mig igen och tittade på mig och sa att jag låg riktigt lågt i mitt hb nu och som känt för min sjukdom och vad som är med den kan jag inte ta järntab osv för det hämtar inte min kropp upp så nu har vi kommit dit vi inte ville, lågt hb och komplikationer med den, vi går in till läkaren och jag berättar hb värdet och han går ut igenom dörren kommer in och säger att nu får vi göra en blodanalys och status för bebis och min skull samt så ville han göra ett ultraljud och där kunde han se att HON är liten eller som han sa "märkbart liten" - okej? Vad innebär det?
Det kan vara så att mina faktorer kan påverkat henne eller så är det så att hon är väldigt liten, på blostatus analysen kommer dem få reda på vad som är och inte är i stort sett och då kommer dem komma fram till om dem antingen ska ge mig blod och järn via dropp = inläggning och hårda kontroller på bebis MEN detta beror helt på vad blodanalysen säger, de vart en del ifyllda blodrör!
Vi kommer få svar på varför hon är liten och hon mår bra eller inte och hur vi ska göra. Jag har riktigt duktiga läkare omkring mig nu.
Än är jag inte så orolig, för hon mår bra vad han kunde se på ultraljudet. Hjärtat slog fint och hon rörde sig fint.
Vi väntar tappert på blodsvaren, menar bebisar kan ju vara små eller hur!?

När han gjorde ultraljudet fick vi ju se henne min underbara lilla tös som han också strök under efter min förfrågan - Ja det är ju inga pojkliknader någonstans iallafall, sa han och skrattade! Så de är allså en flicka men i morgon väntar köns ul iallafall så vi får väl bli uppdaterade igen. Nu är den redan bokad och vi ska även få nya bilder därav jag inte avbeställer min tid!
Jag är så tacksam för personalen på söder sjukhuset, dem är så underbara mot en och idag träffade jag på kvinnan som fått trillingar - as ballt, vi pratade en bra stund om hur det kändes att få veta att det låg 3 i magen!

Nu förstår jag varför jag är så trött haha, med de låga blodvärdet!

Annars är allt som vanligt ... ;)

Ska mysa runt med Bob, för idag händer det inte så mycket mer!