26 september, 2010

Melanie 10 månader


En av hennes favvo grejer är att gunga! Jag och Melanie tog en egen runda ner mot stumholmen och bara mös i det underbara höstvädret igår, jag riktigt njöt. Vi kollade på fåglar och vattnet samt gungade då, hon kiknar av skratt. De måste ju kittla otroligt i magen.
10 fantastiska månader har gått, snart är hon 1 år. Hur lite jag än vill inse att faktiskt bebisen är större så är de mycket roligt nu. Häromdagen släppte hon taget och stod rakt upp och ner, kom på sig själv och sätter sig sakta ner och ser toknöjd ut.
Hon måste ju förstått själv?
De är bara en tidsfråga innan hon börja ta steg.
Hon tar strlk 74 nu, men lite stort men de passar.
Melanie hatar dammsugarn, vilket är jätte konstigt så som jag kör med den i dagarna ända? Hon gillar säkerligen inte oväsendet men iallafall hon är ju så van!?
Hon skäller på mig när jag sätter igång den.
Dem kommande 4 tänderna som är på väg vill inte göra entré utan gärna klia och göra ont, Melanies nätter är från och till nu.
Sover hon en helt natt är jag glad annars vaknar hon gärna en gång om vi har tur annars 4-5 av att de gör ont i munnen.
Man ser dem, vita och lyser igenom tandköttet och mitt tålamod börjar som Millas ta slut på att dem aldrig kommer, stackars liten.
Melanie älskar nponsoppa, när hon var smått dålig gav vi henne de. Idag är de det bästa.
Sitta i bärselen är också bland de roligaste.
Bob fyller ju snart 6, de närmar sig med stormsteg. Vi ska ha disco för hela klassen. Ska bli riktigt kul. Jag älskar att ha kalas med honom. Se den glädjen.
Du börjar bli så stor. Din dag är snart här. Blandade känslor självklart.
För övrigt var vi uppe tidigt och gjorde iordning fika för att bege oss ut i skogen. Kantarell jakt utan resultat, vi gav upp. Nu är de babysim men innan dess går jag här och städar och har mig. Blir ritkigt fint.
Kommande vecka, massa jobb.
Ha en bra söndag.