02 februari, 2009

Modell

Ligger fortfarande i sängen - totalt igenkörd och med rinnande ögon. Jag är verkligen förkyld! Just nu känns det värre detta än krystvärkar -- men att jag sagt det med bitande läpp kommer jag djupt få ångra den dagen jag ligger där igen, haha!

Min älskade Linda ringde, självklart jobbar hon idag!! Ååååh!

Veckan som varit har det bara varit jobb och detta, dock var Mattias och jag på fondue på 2 rum och kök i fredags, riktigt mysigt sen drog vi till Nivå för att sitta där med Louise som jobbade och hade en riktigt trevlig pratstund med henne. Min älskade Louise. Men i lördags då var det "levande skyltdockor" inne på Breeze. Jag fixade "min" modell som jag fixat Maria och sen mig själv. Jag tar telefonen för att ringa Pernilla:

-Bella, du får gå modell för Svea!
-Jag är svin förkyld men det gör jag gärna.

Inte visste jag att det skulle vara i knähöga strumpor med boxertrosa samt gult linne med en gul hood ! Allt var allså i gult och väldigt snyggt men svin kallt! Jag ska få upp bilder.

(Bilderna från balen har fortfarande inte dykt upp men kommer)

Det var en trevlig lördag och alla kom in för att titta och hälsa.
Jag hade jätte roligt!

Sen var det bara att ta sig hem när vi till slut stängde butiken. Kall som fan och nerfrysen kröp jag mig ner under täcket och huttrade. Jag drack te och gjorde allt för att bli varm.
Bob kom nu också för att spendera lördagen och resten av veckan med mamma.

Vi hade sagt att vi skulle ut tjejerna och jag. Sagt och gjort.
Vi samlades här! Tesse, Maria, Rudina och jag samt Linn min sambo, Mattias, Linns kompis Björn och en av Rudinas klasskompisar.
Vi hade super trevligt.
Det börja närma oss för utgång och vi beger oss ut. Mattias satt kvar hos Bob som vi sagt innan då Mattias tyckte jag skulle ut med tjejerna för en gång skull vilket typ aldrig händer längre.
Jag ångrar inte en sekund trots tvekandet att lämna Bob att jag gick ut. Jag hade så jävla roligt.
Vi dansade nog hela kvällen och drack om varannat.

Bob fick umgås med oss en stund in på kvällen och om han och jag dansade, att vi gjorde. Han hade jätte kul med mamma och tjejerna.


Igår hade jag en mindre rolig dag framför mig då förkyldningen skulle visa sig vara bland den värsta jag haft och gå runt på IKEA en dag som denna var inte riktigt något jag såg fram emot. Bob ville till farmor och farfar och leka så vi körde dit han, vi beslöt där att han skulle sova över.

Porslinet som jag beställt kom inte och vi tröttnade på att vänta, det var bara att inhandla nytt. Jag köpte fyrkantiga tallrika med tillbehörande skålar och dessert skålar. Riktigt fint, annat som inhandlandes var glas, snappasglas, stora vinglas, ljus, hundmatskålar, krok till Leos koppel, vas, servetter mm. Allså bara nödvändiga saker.

Jag ringde till Bob på vägen hem för att säga godnatt då han minsann inte skulle sova där utan skulle hem till sin mamma så det var bara att hämta honom, jag blev ju inte direkt ledsen över det!! =D Mitt älskade barn.

Vi avslutade kvällen med att laga en riktigt god middag !

Sen somnade jag gott i soffan då min son tagit över min säng snarkandes som en häst.
Jag smög mig tätt intill han senare för att somna om på nytt. Så underbart mysigt.

Idag kom farmor för att göra ett nytt lek försök med Bob - hon lyckas nog bättre än jag idag då jag som sagt fortfarande ligger under täcket.
Men ska nu snart bege mig för att gå på möte kl 13.00!


Tvätta !? ORKA!