30 mars, 2011

Pigg

... som hon brukade vara. Melanie skrattar, busar och har sig mest hela tiden. Jag blir så lycklig!! Inatt var hon dock orolig, magen jobbar ju för fullt och det kändes väl, jag tröstade, vyssade och vaggade i sömnen tror jag för att få henne att sova.. så jag är väldigt trött men det gör inget en dag som denna när min solstråle äntligen efter så mycket om och men gör framsteg andra dagen i rad!!

Såg på blogginlägget igår att allt satt ihop trots att jag gör mellanslag och mellanrum mellan texterna, de kan tydligen bli så ibland. Jag försöker röja ut och på något sätt förbereda mig för friska tider, städar gör i ordning och planerar inför dagis ev i morgon eller fredag men bara korta stunder, håller det sig kör vi nästa vecka och jag kan återgå till jobbet. Vilken lycka över ett frisk barn :D

Breeze är under pågående försäljning nu, känns i hela hjärtat. Det är ett hästjobb att sälja ett företag, fyf*n men ska bli skönt. I vilket fall som helst har vi inte personal måndag - tisdag nästa vecka och då måste jag ge mig ner, gör mig inget alls så vidare Milla är frisk och kan gå på dagis. Kan jag få lite koll på läget och dessutom umgås med Bob samt fika med vänner. Ska ringa Bob i eftermiddag och berätta detta. Han kommer bli överlycklig. Har ni sol i Karlskrona? Här är det underbart.

Tack för att Milla är frisk och Bob också, jag är så tacksam just nu.