30 juli, 2009

v.25

v.25
Nu har det gjort fler inköp och lite saker börja falla på plats vilket känns skönt. Men klart det är en del stora inköp kvar. Nu känns det att man börja bli större, på kvällarna kan jag få lite kramp och foglossningen har redan gjort besök. Nu är all beröring som massage och annat väldigt uppskattat och det är inte Mattias sen med att ge mig i mängder! Värmen är skön men inte för varmt och värmen har vi inte blivit bortskämda med så jag är glad för det så länge det håller.
Besöket hos BM igår var bara lyckat, kilorna är väl inte något som vi ser för mycket av men dem kommer smått och då blir vi nöjda.
Mamma tankar kring att bli 2barns mamma har börjat bli vardagliga och jag ser faktiskt enormt fram emot det, mest att se Bob växa som storebror -så spännande!
Det ska bli så roligt detta men känns skönt att det är ett tag kvar vi har en del att styra med.


Efter en underbar ansiktsmassage och ansiktsmask blir det god mat och film för att imorgon besöka HAGA badet - LOVELY!
Kanske blir ett bad innan kvällens slut.

LOVE

Tog mig en funderare!

Över alla saker vi faktiskt lyckats göra med barnen denna sommaren och det vi inte lyckades så bra med!

Vi har varit på:
  • Liseberg x 2
  • Bio
  • Ölands djurpark
  • Astrid Lindgrens värld
  • Kolmården

Planerad återstående äventyr:

  • NRJ IN THE PARK

Barnen är inte missnöjda direkt. VI alla är väl lite sura över att det inte blev någon resa men vi valde att jobba med huset vi hade mer eller mindre inget val och sen blev Bob sjuk och då blev det inget av skara sommarland men vi kan om vi vill ta det över en helg.

Nu är Mattias och jag barnlediga, Bob är med sin pappa i malmö denna veckan och barnen är hos sin mamma, förstår ni hur skumt det känns? Vi är så rastlösa, idag har vi tagit sovmorgon och ska precis äta frukost för att inte veta vad som sker med resten av dagen, vi har lite saker kvar men inget vi faktiskt känner oss tvungna till att ta nu.

Vi kollade på två filmer igår.

Marley & I med Jennifer Aniston Owen Wilson, handlar om ett par som skaffar hund och kanske inte världens lugnaste variant av hund om det ens är en hund? Men oavsett vad får Marley en stor plats i familjen och den blir bara större, det kommer 3 små barn också. Men Marley blir också gammal och trött och familjen gör allt för att finnas där för Marley som han funnit för dem.

Boy A, en verklighets baserad film om en kille som precis kommit ut från fängelse efter att från 10 års ålder suttit inne. Han med hjälp av sin kompis dödade en liten flicka. Boy A eller också "Jack" gör allt för att hålla sitt förflutna borta från sitt nya jobb och nya ort och får också känna på den stora kärleken, att få ett nytt liv verkar fungera tills en dag då pressen fått reda på vart Boy A tog vägen efter frisläppet.

Kan absolut rekomendera dessa!

Måste också ta en kommentar dag och svara lite på frågor, det är galet vad jag blir glad av all pepp jag får. Ni ska veta att det verkligen har en viss inverkan på mig, absolut.

Det är fler som frågat hur jag har orkat och hur jag kunde ta mig upp igen när jag mådde som dåligast, en fråga jag ofta får och flera som bett mig råda dem.

Kan tala om att jag inte hade något val, jag har en son som jag älskar så högt och jag är hans mamma och helt oersättlig för honom, jag är en av dem bästa han har och behöver i hela sitt liv och jag kunde inte bara sticka från honom. Jag är mamma och måste vara det till hundra procent, även om det kändes svårt många gånger då självkänslan och självförtroendet sa något annat. Med hjälp från väääääldigt många människor dvs vänner som verkligen fanns och stöttade mig och min psykolog samt föräldrar lyckades jag ta mig upp och se klart vem jag egentligen var och vad jag är värd.

Det hände rätt mycket jobbiga saker på kort tid men sen när jag väl tagit mig upp blev jag/ är jag så jävla stark, tror det ska krävas riktigt mycket för att få ner mig igen. För man måste tro på sig själv och är du bara dig själv kan inget gå fel! Jag har sagt detta så många gånger innan och säger det igen till er läsare som bett mig om råd - att komma dit jag är idag har varit en kamp en riktig fight och för dem som inte sett mig kämpa eller också må riktigt dåligt har inte heller sett mina reslutat men för att komma hit måste man få hjälp för det är för svårt att klara av det själv, då sker för många fel iallafall.

Förstått att ni läsare verkligen uppskattat mina texter om självkänsla och dylikt och till er kan jag bara säga, ni kommer lyckas. Ni är värda att må bra och ingen ha rätt att få dig att må dåligt.

Over´n out !