15 oktober, 2010

Gråter som ett barn ..

... "Pappa, springer du maraton med mig?"
Pappan: "Ja!" och de springer sitt första maraton tillsammans.
"Pappa, kan vi göra Ironman du och jag tillsammans?"
Ja... och dem gör Ironman!
(4km simning, 180km cykling, 42km löpning)
Dem gjorde de tillsammans .... här är deras historia:
Jag lipar sönder mig!!

Snö?

De snöar i bromma, okej ? Vad hände där!?

Mysteriet på greveholm..

.... ja de var bättre förr. Då var de iallafall julstämmning när de var julkalendern, nu kan dem fasen ha sommartider? Jag vill ha snö, julgranskulor, julkpappar, julbak och massa mys i tv rutan.
Jag minns som liten hur pappa alltid gjorde varm chocklad och macka till mig och min lillasyster och kom upp och väckte oss med att smeka vårat hår och puffa lite på oss. Sprang ner efter tagit på oss kläder och väntade in julkalendern och den bästa jag sett någonsin var ju "Mysteriet på geveholm" underbart! Gillade även Petsson och Findus samt Pelle Svanslös sen var ju Sunes jul skit kul !! =)

I år har jag lusat fram att det tydligen ska vara ngt i stil med det här: Gyllene Korren!

Det är ett par föräldrar som köpt ett supermysigt hotell ute på landet, det är nära en stor väg och undertiden som dem köpte hotellet byggs nu en ny stor väg vilket dem inte vet om. Ingen verkar längre besöka Gyllene Knorren längre men en dag duker första gästen upp och barnen i familjen misstänker att han är lite lurig! Inget blir som tänkt, en minigris duker också upp sen försvinner de massa saker omkring, vems fel är det? Vad gör dem nu!?
Ja, jag har stora förväntningar igen. Vi får se! Jag kommer i vilket fall alltid varje morgon under december gå upp med mina barn, väcka dem med en smekning och buffa lite på dem och ha varm ryckande chocklad framför tv!
God Jul ;)
Jobb, jobb, jobb ... efter lördag tar jag helg!