09 april, 2009

Anna - Isabell

Ja, det heter ju jag nu.
Anna är mitt fd namn som nu är bytt mot Isabell, så nu heter jag Isabell som tilltal och Anna som mellan namn.
Det finns flera orsaker till att jag faktiskt bytte, men en av dem var att jag var trött på "Anna", jag har aldrig känt mig som en "Anna" då min mamma egentligen inte ville döpa mig till det. Jag har inte en EGENTLIG mening men orsaker.

Själv sitter man fullt påklädd och rätt så pigg.
Ska ha kund om en timme, min kund igår dök inte upp. Det händer ofta att elevbehandlingarna blir utsatta för kunder som inte kommer men det var första gången för mig.
Men det är dåligt tycker jag.
Idag får vi hoppas hon kommer.

En annan satte sig för att plugga istället. Missade en hel jävla kemi lektion förra fredagen - DET VAR inte bra som min lärare så bra uttryckte det.
Men jag ville så gärna vara med Bob och inte trodde jag att dem så sent som nu skulle ha en tuff teroi lektion som dessutom skulle vara med på provet.

Igår efter att Mattias hämtat mig så stack vi för att hyra filmer, 3 stycken.
Kärlek 3000, MysassyGirl och Body of Lies.

Kärlek 3000 - hade helt klart större förväntningar på den filmen. Bra men inte så att den är något jag skulle kunna se igen. Killen i huvudrollen var en ritkigt dålig skådespelare och fann inte riktigt att han hittade sin roll riktigt.

MymassyGirl - En kvinna med alkoholproblem efter att hennes man lämnat henne, träffar en ny kärlek men frågan är om det är så bra egentligen med tanke på hur det egentligen ligger till?
Filmen är klart bra med sjukt bra handling, lite långtråkig kanske. Men helt okej slut och det gillade jag mest av allt i hela filmen.

Body of Lies - Sjutk bra action, med Leornado Di Caprio. Ni vet pangpang film med bra handling ;) Rekomenderar denna helt klart.


Nä, nu är det dags att gå till bussen.
Leo har snart bitit hål i min strumpa.

Snart får jag träffa Bobbiiiliiibobobobob!!!!! =D