02 februari, 2010

Mitt trådlösa internet spårlöst försvunnet...

.. men hittat igen efter 3 dagars letande, jag visste att jag hade lagt de tillsammans med datorn i dataväskan och finner det inte. Letar som en tok i alla väskor som de kan tänkas ligga i men inte. Till slut tittar vi i samma väska återigen och finner de, men hallå - jag hade letat i den flera gånger innan men inte, de var dock så att vi fann de i ett mindre dolt fack i väskan.
Tur är väl de för mitt internet behov just nu är maxad med tanke på jobbet osv.

Vi vart till Göteborg förra helgen som ni vet, vi fick mycket gjort men är dock ännu inte färdiga - vi hann helt enkelt inte.
Kvinnan som tagit över huset kom förbi i söndags för att mäta väggar då frågade hon oss om ett tidigare inflyttnings datum och kom fram till att på måndag nästa vecka ska hon kunna flytta in så vi åker till Göteborg i helgen nu och Mattias ska då skriva över huset till henne så de kommer bli våran sista helg där som har med huset att göra iallafall och någonstans i huvudet känns de mer som en lättnad att åka än som en börda.
Edvin söte fyller ju hela 9 år också så vi får fira han igen kan inte bli bättre?


Nu har vi varit hemma sen söndags och det har mestadels inneburit jobb och de i telefon, i morgon kommer den tyngre dagen då de är fullspeckat schema pga av vissa förändringar i planerningen, vad får ni veta så fort papper är påskrivna!

Jag vart dock till min optiker som jag hade tis hos och det var som jag trodde - översynt! Tackar för det ja, inte så lite heller. Det resulterade i detta:



Jajamensan i ett par glasögon, men saken var den när jag skulle välja bågar (har ju ett par sen innan men för brytningsfel dem är med svartbågar som jag också valt nu) för att jag tyckte mig passa i dem flesta men vant mig vid detta men tog ett par andra också som jag senare lägger upp. Tycker alla går med dessa bågar, jag valde ett par PRADA brillor!


Optikern trodde att Whiplaschen kan vara anledningen till min försämrade syn och datorn så dessa ska vara på under läsning och koncentration.



Övrigt har jag toksötBob hemma som gjorde mig mäkta stolt idag, de vart dags för andra delen av vaccinet (svininfluensan) och eftersom den processen sist tog oss 4h så diskuterade vi detta hela dagen igår och idag innan vi skulle iväg och de resulterade i att Bob satte sig på stolen hos distriksköterskan kavlade upp armen och inväntade sticket, tjöt till sen kom de stora leendet, han klarade de!!




Världens duktigare pojke, gjorde sin mamma så stolt!!
- Får jag ringa pappa nu och berätta!!


Vi var till babyproffsen idag efter Ludvig varit och klippt sig, han blev så fin. På babyproffsen skulle jag ha en lekmobil till hennes babysitter, jag ville ha av märktet TINY love men de hade dem inte så de fick bli en annan, jättefin men de är ju som vanligt när man är där - man hittar massor!

Jag hittade henne även marracas, leksaksringar, och ringar till hennes "filurer" som vi har till vagnen, den har inte ngt som går att fästa den i på vagnen så ringar till den inhandlades och blev ditsatt på UJ, så fint!






Min älskade fina bebis, jag älskar verkligen mina barn men fan så mysigt det är med bebistiden. Jag njuter varje dag och är så tacksam för denna väldigt underbara skapelsen ;) jag har den mest perfekta bebisen!

Melanie för övrigt är rejält förstoppad och en ledsen bebis nu mera, hon har så ont i magen så de är mycket vyssande nu.




Lollo ferrari och Milla, första besöket i "baren" som Lollo så fint presenterade!

Ja, Lexoington begäret har tonats ner en aning, jag har inhandlat överkast och prydnadskuddar till sängen för en finare bäddning, älskar ju Lexington! Det blev fint tycker jag!


Har i och för sig nästan alltid överkast men så här såg det ut innan nya bäddningen!

Bilden nedan visar hur det blev efter ..




På vägen hem från Göteborg åkte vi om Ida & Gigge för att hälsa på min gudbarn Meya & Tex, dem fick sin julklappar bland annat, inte hunnits med innan. Super mysigt att få träffa dem, tragiskt nog i allt elände har dem nyss fått avliva sin hund Nemo som fick plötsligt tarmvred. Lider så med er!


Meya med sin julklapp, och Tex fick en lastbil med djur från bondgården. Tokglada barn och en toknöjd gudmor.

Nej, sängen nu - imorgon kommer en dryg dag framför oss.

Jag njuter, jag lever mer än någonsin.