21 september, 2009

.. och så till slut ...

Lika hjärtslitande var gång man måste lämna ifrån sig de finaste man har - Bob. Vi hade en rolig söndag på barnens lekland iallafall. Jag behöll honom till i morse och hela familjen vart med och lämnade han på dagis för att sen åka vidare till Göteborg där läkarbesöket väntade. Vilken återigen total underbar vecka man haft med honom.

Väl där på sjukhuset fick vi träffa Anna som skulle ta emot oss och prata om fortsättningen av graviditeten, det skulle också bli ett tillväxtultraljud men det ansåg hon som väldigt onödigt så vi skippade det.
Anna ansåg att jag nu var under deras totala kontroll efter flera provrör fyllda med blod, tester, träffar med överläkare mm så hade dem nu kontroll på mig och bebisen.
Det blir en vaginal förlossning med speciella åtgärder vilket jag är helt med på och överlycklig att vi fick sådant bra slut.

Det är som det ser ut idag inte nödvändigt för mig att träffa Anna eller någon på södra mer fram till förlossningsveckan. Det tackar vi grymt mycket för.
Nu är det bara vanliga MVC besök som behövs.

Vilken total vändning och vilken lycka !
Hon sa åt mig att vila väldigt mycket och verkligen unna mig denna graviditetens slut eftersom den varit så kämpig tills nu.
Jag är i v32 i morgon, 8 veckor kvar.

Jag ska fira detta med en extrem sovmorgon i morgon och hoppas på en hel natts sömn, för det var längesen - riktigt längesen.

Tack alla för pepp och annat som jag fått!

Gokväll!