13 februari, 2011

Bildmaraton

Helgen som varit har varit lung, som dem brukar vara nu.
Jag uppskattar det högt, förr stod man i butiken eller med papper i högvis. Idag är det inte så och jag njuter, njuter av tiden som blivit över till annat sådant som man bara drömde om innan, faktiskt. Jag minns hur jag kunde stå och räkna i huvudet på "när kommer jag ha helg nästa gång", då och där kunde de inte ske på länge men nu är de faktiskt så att vi har helger igen utan måsten.

Min kväll avslutades så här igår: Ett glas vin till tysnad för att sen se filmen "Puss" och decka i säng. Perfekt om ni frågar mig.
Igår var vi på dop, eller namngivningskalas. Min vän Nathalie med hennes Sambo Ted fick ju en Filippa nygligen.
Se bilder från helgen nedan.

Mumma, vin men bara ett halvt glas men som jag njöt.


Mina tulpaner jag har hemma, underbar färg. Köpt mig 6 buketter i år hitills.

Milla med sin nya kavat skor och nya mössa är på promenad. Overallen kommer från P.o.p


Milla namngivninskalas fin, "klänningen" från P.o.p så också kjolen. Vi klädde dock om senare till en lila tröja istället, mer bekvämt kände jag.

Milla tar en powernap, det blir ju leka av med Melony.

Cupcakes slottet


Min fina vän Nathalie, som hon bakat och styrt. Otroligt duktig är hon. Ni ska se hennes bakvärd och hennes inredning. Dem har renoverat hela deras radhus, otoligt snyggt!!

Tårtan, riktigt god.

Nathalie och Ted, som vi mös.

Melanie och Melony, lite jobbigt men vi är duktiga på att riktigt forma hela munnen i deras namn så dem hör vem man ropar på, haha.
Ja, det var väldigt mys igår. Nu har jag satt igång diskmaskin och torkat köksgolv och en sak är riktigt säker, jag kommer ALDRIG aldrig lägga schakrutigt golv i mitt hus/lgh. Jävligaste att se rent ut, stör ihjäl mig. Visst Melanie är väldigt duktig på att styra runt och stöka ner men ärligt, blir galen. Torkat golven 3 ggr denna veckan.
Jag räknar ner dagarna, Bob är här om 5 dagar ... !!!!! WIIIIIIIH!
Ni ska se hur lyckan skriker i mig.
Milla vilar middag nu, men snart ska vi till faster Karina och hennes dotter Josefina för att fika och leka ännu mer, Melanie älskar dem.
Solsidan ikväll.
Tjao.