20 juli, 2008

Sug av mig ..

aah vilken dag de blev trots allt.
Efter mkt tjat ner från dårarna som låg i alldeles för starkt ljus för mig gick jag ner skyddad med en handduk på huvudet och höll dem sällskap efter ett par onekligen grymma sms.

- Hur är det gumman!? / Johanna Matsson
- Jag lovar dig att så bakfull som jag är idag har jag ALDRIG varit / Isabell
(me det menar jag då givetvis att jag bara vill ligga o dö hemma)
- Vi saknar dig här, kom ner / Johanna Matsson
- Ja och komma jag skall och visa er att jag är en kvinna i rätt bemärkelse sen kan ni suga av mig / Isabell

Haha, fan så bra sagt!

Kvinna, suga av - är ni med!?

Dieten, funkar inte bra när man grillar, vem fan kan säga nej till de!? Nygrillat super gott kött, det älskar tillochmed vegitarianer.

Sen drog vi hem, la oss och kolla massa film. Fan vad film man sett.

Ah min diet!?
Ne jag håller inte den jätte duktigt, nu blir jag glad om jag skippar en fet middag och tar keso istället. Godiset är de lugnare med, men det får jag i mig så som glass. VAD FAN dieta en sommar är som att torka sig innan man skiter för jäveeeleeeen!

Min psykolog har gått på semester, måste prata!! Ne, jag mår inte dåligt, men behöver snacka, snacka, snacka. När jag pratar med Martin blåser han bara på mig och jag får panik, ingen luft i motvind inte.

I morgon - vardag = massa måsten!
Går snart i väggen, ska stänga av elen till gamla lgh, dit och tömma min kista, den har jag sålt. Ska ringa lite ärrenden, betala räkningar sen fixa vit vägg färg, ska måla om ett rum här, kanske ev köpa trägolvet till balkongen - trall som dem kallar de.

Nee.. .snacka om problem asså - Yrrol!

Seeeya!

så det kan bli ..

Var ute igår, haha!
Det var ett tag sen man hade alkohol i kroppen. Jag hade otroligt roligt, det var riktigt fint. Var ute med Martins brossas tjej, herregud.
Tror ni någon raggade på den Milfen då!? Ne, inte alls.
Johnne och Maria heter dem och dem har en dotter ihop, dem flyttade hit från Norge som jag berättat innan. Tror jag fått henne att trivas ganska bra!?

Innan på dagen så spenderade jag den att städa, usch. Köket i nya lägenheten var inte att skrämta bort, så det tog Isabell hand om. Sen kom Tesse förbi och vi började dona iväg lite saker hit sen kollade vi ute i vedeby efter trägolv för balkongen! Dem var inte så dyra men vi behöver ett par stycken.
Roliga var när jag och Tesse satt och räknade ut kvm, haha! Fan vad rätt matte läran hade om mig allså!
Ack!

Bob stannade ju ute på Hasslö denna helgen, han hade så mysigt där så få hem han från alla ungarna där ute var ju inte det lättaste.

Nu sitter jag nyvaken, dem andra är på stranden och jag är smått bakis, men inte så att det påverka mig speciellt. Jag borde väl gå ner men vädret duger inte för mig. Jag har enorm vätskebrist dock.
Ikväll är det grillkväll, Jimma (Martins kompis) börja sin första dag på arbetet i morgon efter semestern, han är inte den lyckligaste!

Ne jag har ett par meter ner till stranden, den nästa.

Seeeya!