17 april, 2009

Porrskadad !

Igår satt jag med "Krisse" och Rudina för att göra deras naglar, jag satt hela eftermiddag/kvällen. Det var kul men jag blev mindre nöjd med hur "krisses" blev tyvärr. Jag är så petig och fruktansvärt noga när jag gör något och ha en Bob hemma samtidigt som man försöker focusera var ju inte det enklaste - kommer aldrig göra om det.

Rudina undehåller Bob !

Rudina hann vi inte färdigt med så hon kom i förmiddags och vi började fila vidare - dem är jag mäkta stolt över.
Vi stack senare ut för att gå på stan och ta en lunch, Bob var redan på dagis och väntade in mig och pappa Johan på kvartsamtal som han verkligen såg framemot och jag med.
Väl inne i stan mötte vi upp Louise och satt en stund på Waynes för att sen dra och shoppa. Jag hittade som vanligt inget - sant! Jag hittar inget längre och det har flera orsaker, mest att jag blivit så jävla kräsen, sen är pengarna något jag börjat hålla i stenhårt i dessa svåra tider.

Jag hade iallafall super mysigt och jag behövde mina vänner!


Kan tala om att jag är ljusare i håret än vad det ser ut på bilden!

Sen tickade klockan iväg, äntligen skulle jag få höra hur min son utvecklas på dagis. Vi hade en tre kvarts samtal med Bobs fröken Anki som stolt berättade hur duktig Bob är. Bob hade mycket att berätta för oss och det är sjukligt vad han utvecklats på kort tid.
JAG ÄR EN MYCKET STOLT MAMMA!


Pappa Johan och Bob!


Bob hade ju till och med varit så duktig att han fick en glass när vi har handlat. Jag gick förbi Åhléns för att kika parfym och hittade likadan Rudina har- Hillary Duff !! Skulle jag inte hålla i pengarna? Men parfymen var på rea - halva priset ju!


Nu ska jag städa och dona med lägenheten. Sen kommer "gänget" grabbarna grus och förgyller hela tillvaron med sin närvaro.

Ja just det, dagens poäng får jag för att jag gjorde en quiz om hur "porrskadad" jag är - jag blev ingen mindre än Ron Jeremy ! Ha! Sug på den ! Fan vad mäktigt, Mest roligt faktiskt.
Om jag är porrskadad - att jag är !! Hahaha!
Nej städa var det ..
Love