10 mars, 2011

Jag är på bättre humör.

Idag känns allt bättre, mår mycket bättre.
Haft en härlig stund med Linda i telefon och med Maria igår, känns uppiggande.

Idag skulle Milla till dagis. När jag tar Melanie till dagis måste jag först gå till Järntorget som ligger ca 10 min gåavstånd till bussen i 20 min för att sen gå ca 15-17 minuter till hennes dagis från hållplatsen där jag går av.
Nu är det skitväder verkligen och Melanies näsa är äntligen torr och i samråd med Mattias sa vi att -"näe, vill inte att kylan ska få henne sjuk igen" så de blev hemma idag och Dagis i morgon då Mattias kör henne dit och är med henne där.

Själv ska man till Karlskrona i morgon för möte, sen träffa vänner och det är verkligen något jag ser fram emot så mycket !!
Jag behöver det, jag är kvar till endast lördag dock.
Vet ni dock vad som stör mig idiot mycket? Att Bob åker till Sthlm idag med sin pappa för att stanna till söndag!!! Så passande.
Jävlar.

Igår var Mattias på middag med jobbet och jag satt och kollade Efterlyst, blir som vanligt extra upprörd över dessa våldtäckter samt andra saker men denna gången höll jag på att flyga upp i taket. 23 stycken kvinnliga pedofiler har hittats runt om i Sverige - ja, ni vet hur jag är och hur jag tänker kring detta och nu kan jag nog inte säga mer om det för då åker datorn ut genom fönstret av ilska.

Nu Millagos.