24 november, 2009

Rapport 11

Varit och inhandlat nääästan alla julklappar nu, de blir ingen billig jul - herregud ! Jag försöker röra mig så mycket det bara går med tanke på att få ner henne så mycket jag bara kan! Just nu tycker jag läget är ganska stilla ?

Imorgon kl halv tio är de kontroll på bebis, efter det ska vi in och köpa Jonathan ett städkit, haha. Sen ska jag ta om en städrunda i hans lägenhet - ungkarlslya ni vet ;) så den blir lite julfin, under tiden ska Jonathan och Mattias iväg.


Sen händer de väl inte så mycket mer i morgon!?

Nathalie och Ted kunde inte komma idag så dem kommer ju iochförsig i morgon kväll!


Men bebis vart är du?
Du kommer väl snart?


Pratade med Bob innan, de gav mig en del styrka igen - mitt älskade barn. Han skulle bara veta hur mycket julklappar han har på hög!


Nu, desperate housewives!!

De här med att vara pedant !

Jag tog sovmorgon, var vaken mellan halv åtta till 9 tiden sen slocknade jag igen till halv tolv - jag är värd det !

Jag känner hur kroppen vill vila igen, den hade en sådan period i mitten av graviditeten då kroppen nästan känns febrig, de är väl kroppens sätt att säga "vila, du ska föda barn" så när jag kände mig lite bättre steg jag upp för att börja med att "boa" här.

Jag städar ju heeeela tiden, det är sjukligt.

Idag bestämde jag mig för att advent styra, upp med julstjärnor och mys. Det är så mysigt här nu och rent luktar det för golven togs ju också på allt, perfekt !


För en annan la sig bokstavligen på köksgolvet med en disksvamp och skrubbade det vita golvet!!

Jag hatar köksgolvet, de är ju förfan pest när de är vitt så Mattias ska göra om de och jag lider inte ett skit med honom.

"Boa" gör ju i regel alla gravida, man vill ha det fint när något nytt ska in tex en bebis i mitt fall då, så jag har hållt på nu i flera månader och huset är det alltid mängder och göra, här är vi mest och här är alla barnen.
Lägenheten lämnar jag alltid i toppskick och nu vill jag dit för advent styra där också. Hoppas snart få komma hem till karlskrona igen.


Nu ska jag små pyssla sen ska vi iväg och julhandla de sista så kommer förhoppningsvis Nathalie med familj ikväll !

Tänkte få hennes Melony att prata ut min bäääs!


Go eftermiddag!

Min älskade Bob !

Nu gör de ont i magen, de känns i hela kroppen - nästan som feber, saknade efter min Bob!
Han brukar ge mig sådan livsenergi och nu när han inte är här blir de lite mindre av den än vanligt och speciellt nu när lillskatt bestämt sig för att vara kvar lite till.

Om ingen bebis dyker upp hämtar jag hit honom snarast!
Han får nog ut lillasyster.

Igår skulle Mattias som vanligt till Kungsbacka på möte, Ludvig och jag hakar på. Vi hittar lite till Julklappar sen for vi till brödernas storebror (Jonathan) som är deras mammas son men växt upp med Mattias och hälsade på honom i lägenheten då han numera bor ensam. Vi köpte han en kaffebryggare, han behövde det ;)
Trevligt att springa upp där en stund.

Väl hemma så börjar jag slå en del julklappar och jäklar vad de börjar bli mycket och vi är nästan klara, sker inget idag tänkte vi ut och springa, göra det sista. Känns riktigt bra faktiskt, idag tänkte jag börja adventfixa lite med stjärnor osv - första advent på söndag!

Lillskatt, jag ska tala om en sak för dig. Först hotar du mig med att komma ut tidigare och gör alla oroliga och nu när du får komma så kommer du inte - bra märkligt? Du är rolig du! Haha, men förvärkar är du inte dålig på att ge mig, dem är för mina synder? =) Haha!

Idag:

  1. Städa lite
  2. Adventdona
  3. Hänga tvätt

Ha en bra dag!

  1. RÖRA MIG!