01 augusti, 2008

Patetisk?

Nä, aldrig aldrig aldrig mer ska jag göra om detta, städ - sopor i mängder, skräp, rensa, kasta, spara mm. DET TAR JU ALDRIG slut och då flyttade jag sist för ett halvår sen och gjorde mig av med massa då med, men det är väl skönt när det är över!?

Igår städade jag till halv ett på natten, det blev nog fint!

Jag vet inte riktigt hur det ser ut i helhet då det var så mörkt mot slutet, ska gå bort och kolla senare. Idag ska det kastas och plockas upp annat. Fan, vill göra annat men det går inte leva i detta, det går verkligen inte.
Lägenheten ska besiktas på måndag.

Igår opererades Martin för övrigt, vi for till Karlshamn runt 11 tiden sen gled allt som på räls, inskrivning, omklädning sen in för operation. Jag låg i väntrummet och inväntade han på uppvaket där han var ganska trött och sliten men på väldigt gott humör - HOST, det var inte en annan sist hon vaknade upp från narkos!
Han tog bort sin minisk i knät som blivit av slagen på fotbolls match.

Hem för och vila lite sen till lgh och städa, var där runt 20 tiden hemma 01. 00 tiden, Martin hoppade runt sailet med kryckorna och jag i lägenheten med sällskap av Tesse, söööte vad hon är fin den tjejen.. hon höll mig sällskap och vi snackade om allt möjligt medans jag gick runt där.
Man hör sailet till min innegård, just då ville man annat än städa.

Bobvecka, dock haft han fullt upp då jag jobbat och haft en heldag med massa måsten igår. Så min Bobvecka har varit riktigt gles och jag är inte nöjd men den lilla tid jag fått med han.

Inkomsten är viktigt, att jag börja jobba ännu viktigare så jag sätter igång min kropp igen. Dock kanske inte servitris yrket är det bästa men för att komma igång hade jag inte så mkt val, det är ett yrke där man aldrig orka vara 100 procentig plus att man aldrig riktigt vet hur man jobbar när man är timanställd - knappt det.

Han ville att jag skulle ställa upp i helgen - men fick lov att tacka nej. Jag har trots allt Bob MEN jag tänkte, det är bra att visa att man vill "back on track" och en inkomst hade inte varit fel så jag skickar iväg ett sms till Johan och så här löd våran sms diskussion ;

CENSUR!!! 3/8- kl 14.00 TAGIT BORT TEXT!!
Efter att Johan läst och skickat ytterligare ett sms så beslöt jag mig åför att inte texta diskussionen här utan låta de vara osagt.
Jag var arg och irriterad och efter mycket kommentarer här på bloggen så tycker jag att jag hade all rätt att vara det med.

Kommetarer måste godkännas av mig innan dem syns här, godkäner dock aldrig då emn del kan vara stötande.

Ja, slut diskuterat.

Nu ska jag röja vidare.
Saknar Bob men får han idag, vet inte om man hinner med sail. Måste verkligen ta tag i detta.


Dieten!?
HA, den funkar med måtta, sitter och äter keso nu annars är det inte så nyttigt men rör på mig mycket och går ner av det.
Jag rör mig mer, äter mindre och ibland nyttigt men slarvar.
Som sagt, sommar - pallar inte dieta då, det tar vi tag i nu i höst.

För övrigt ska jag nog börja plugga igen, har så jävla mkt planer men vet inte hur jag ska planlägga, haha! Jag tar ialf från och med nu en sak i sänder, annars springer jag rakt in i väggen.

Plan 1, göra i ordning lägenheten
Plan 2 ringa bob
Plan 3 .. nee planerar inte längre än så..


Ne, massa att göra, seeeeya!