31 juli, 2009



Mattias & Isabell






Adidas


.. måste lägga upp min shopping.

Det blev en AS SNYGG adidas jacka i lila - LOVE - samt en topp från casall, mängder bas plagg från Gina samt en cardigan och linnen hittade även ett coolt armband från H&M och sen avslutade jag med en jätte fin väska till Bob den också från adidas.
Nu blir det vila inför kvällen !
Såg filmen lazarus project - handlar om en man som blir dödsdömd men något från andra sidan ger han en andra chans på det vilkoren att han aldrig mer kommer få träffa sin fru och dotter igen, men kan det verkligen vara så att han är på "andra sidan?" eller har han kommit till en sekt? Saker och ting verkar visa sig väldigt konstigt så han beslutar att ta reda på sanningen.


Jag rekomenderar denna helt klart.

U2


Ja hagabadet blir det nog mindre av, vi ska ju för fan på U2 idag. Vi hade glömt det helt både jag och Mattias så paniken kom över oss igår och det är saker och fixa, jag har ju knappt något att ha på mig så nu ska vi åka iväg på shopping!
Jag behöver verkligen varmare kläder för sådana här dagar (vi har regn) så tänkte jag hitta mig lite ny make up och så.
En annan sak jag kom på igår är att att jag ska förlänga mitt hår snart, min frisör gav mig rådet att göra det till hösten eftersom det hårets slits så lätt av solen och vatten bla, men jag är sugen rätt snart.
Drömde inatt att jag förlöste lillskatt i natt, hon hade bråttom ut så jag fick göra det hemma. Haha, ganska läskigt men allt gick bra.
Fan vilken grym kväll, först ska vi på förfest mitt inne på avenyn med vänner till Mattias sen ska vi mot Ullevi för att se U2 och sen hem. Det blir sjukt kul sen att U2 har en av sina bästa tuneér denna gången gör det inte sämre.