24 september, 2009

Storstäd och tacokväll!

Nu får det fan i mig vara nog, den där städerskan få snart dyka upp. Det är inget litet hus att få iordning på med 2 ibland 3 vildingar få i ordning på detta och att storstäda höggravid - nejtack men idag gjorde jag det iallafall.
Jag satte igång tvätt och diskmaskin och ställde mig med dammsugaren för att sen torka av golven, ytor i köket och toalett - fräscht!

Vi ska till kungsmässan med barnen idag, vi orkade aldrig igår så jag ska springa in i duschen snart och göra mig i ordning, sen kommer Mattias och då drar vi.

Igår testade vi på filmen den svenska filmen "Falk", riktigt bra faktiskt och ser fram emot dem andra, jag är lite av beck-wallander-falk freak!

Pratade med Bob igår:
- Mamma jag har städat heeeeela mitt rum
- Oooh vad duktig du är, men det var väl inte jobbigt
- Jo så jag nästan döööör

Hahaha, han är faktiskt rätt pedantisk hemma hos mig, hos pappa vet jag inte. Han viker till och med kläderna innan läggdags, hahaha. Han har nog fått det från mig, kanske?
Världens goaste barn är det iallafall och idag ska han till "sweden sport academy" igen och då ska dem spela fotboll denna gången, riktigt tråkigt att inte få vara med men jag hänger på nästa torsdag! Bob ska för övrigt till stockholm över helgen, spännande då får han flyga!

Nej, lite till och göra och tvätta babykläder ska också göra - såå mys, underbart ! Torsdagsmys med grabbarna ikväll, taco är beställt och kanske film?

Seeeya!