25 oktober, 2009

.. lite blomsterland och så ..

.. vart uppe tidigt som vanligt nu mera, Bob och jag gick upp för att göra frukost, det vart bara han och jag samt Edvin som åt vi lät dem andra två sova vidare och under dem timmarna dem fick sin sovmorgon hann jag med mycket, plockade undan, fixade och ordnade inför källar-rens.
När dönickarna gett sig upp vart det fullt stå med källaren som blev smått iordning gjord och andra saker kom ner på plats, skönt !

Snart var jag iväg till Jossan för att sy min himmelsäng och gardiner, när jag väl sitter där och syr känner jag "BIG NO" , hade inte alls tålamod till detta ju så jag säger i all hast utan att tänka mig för - Josefine du får 400:- om du gör detta åt mig, hon tackade ja och log och jag blev supernöjd, haha!
Dem är färdiga för att hämtas i morgon. TACK SNÄLLA SÖTA!!

På vägen hem från dem drog vi till blomsterlandet där jag försökte hitta mig växter men det är fanken inte de lättaste, så det blev ..... en gaderobs blomma till, haha! Snacka om fantasi? Men gröna fingrar har jag inte så de får bli så, inredningen i sovrummet kom jag inte så långt med då med andra ord? Precis.
Men jag hittade massa annat fint till julgranen bla.
Ica sen hem och göra taco för att sen spela "Jakten på den försvunna diamanten" vi spelade 2 rundor då Bob vann den första !! ;)

HAN FYLLER JU ÅR I MORGON!!!!

I morgon blir de upp tidigt för att sjunga för 5 åringen, min stora stoooora pojke!! ;) Ska bli så roligt att få gå upp och ge han mängder paket och mys i sängen. Han ska dessutom till dagis med glass i morgon för att fira hans dag, sen ska han ut till sin gamlafarmor Lya som fyller samma dag hon också med farmor sin så han ska minsann fira runt. Jag får inte glömma mamma heller, haha.

Blir en riktigt Bob dag i morgon sen får vi se om jag och Bob hänger med till gbg eller stanna hemma här, det är lite läskigt att vara "ensam" nu när hon kan dimpa ner när som, i morgon går jag in i månad 9 !

Helsikefyr vad trött jag är, sääängen !!

Bilder från igår och lite annat!

Lite av dem få bilder jag tog, skäms nu efter - tråkig jag är ! Men som sagt, var för trött för att ens tänka på foton. Men det var riktigt trevligt iallafall. Bilderna är på dem vanliga, haha. Min bror, min systerson och Bob.








Så, här har ni en bild på en del av sovrummet som är långt ifrån färdigt. Jag ska inreda det mesta idag hoppas jag. Lillskatts himmelsäng är inte färdig utan den ska jag sy iordning idag och gardiner också. Ska in mer färg, tänkte ha en snygg fondtapet men under renoveringen satte dem strukturtapet och det går indirekt inte sätta tapet på så de kanske blir en målning bara men vad, vilken färg och när det blir låter jag bli osagt.
Nej, lite att göra idag...