02 mars, 2009

Mina första designade naglar !

Berättade ju att vi designat naglar. Detta är mina första designade!


Laddat upp tokmycket foton från mobilen på facebook! Kommer lite till här senare!
Bob, förra helgen i Rödebybacken !




Bob, fina Bob !






Mattias, festfin ! <3














Sniffat akryl !

Jag är fast, den doften är beroende framkallande och jag njuter varje andetag. Shit vad gott det luktar. Fick dock ont i huvudet efter ett tag.
Ja, akryl är det ämnet vi jobbat med idag och det var ju inte det enklaste materialet att jobba med. Men efter en sådär 40 naglar satt det. Vi fick ett helt nytt sett med allt som behövs, akrylpennan var to.m stilad med blingbling, det gillar vi.


Jag pluggade lite innan Mattias hämtade mig för dagen och sen åkte jag och Ludvig på att städa. Bra där.

I helgen var jag med min son, jag och Mattias åkte ner på fredagen och hämtade upp honom. Han var så fin min lilla pojke.
Jag myste sönder honom med filmer och annat mys.

Lördagen gick jag upp med Bob ca 07.00 och vi la oss i soffan och myste lite mer på det. Sen följde han med mig för att sola, han var rätt fachinerad över att man kunde sola inomhus och bli brun. Tog ett tag men efter en stund började han förstå att värmen och ljuset i solariumet fick mig brun. Han var så pratglad!

Sen gick vi hem och gjorde massa god frukost för att sen åka ut en runda till bla leksakshuset och små andra ärrenden.

Klockan började närma sig 12 och jag skulle jobba en stund på Breeze, det var sådant jävla ös i butiken och det var många som skulle vara festsnygga till helgen. Helgkunderna är underbara! Mattias och Bob gick runt och fixade massa på stan och efter mitt jobb drog vi till barnens lekland och lekte oss slut där! Så roligt Bob hade, han kiknade i skratt. Det är roligt när mamma leker.


Det var dags att lämna Bob till sin pappa för att dra hem och ordna med förfest inför Jonnes fest på Nivå senare. Jag hade en super trevlig lördag kväll, det är allt som behövs nämnas.

Med tungt huvud söndagen skulle vi fara hem till Göteborg igen. Men innan dess hade vi en underbart mysig fika med Angelica och lilla Theo, Theo har dessutom en ny bästa vän - Mattias! Theo hade väldigt roligt åt honom.

Sen for vi hem för att städa undan helgens visit i lägenheten. I alla hast ringde Linda och vi bestämde oss för att dra dit innan vi åkte hem för att ge lilla Moses en liten present och fika än mer på det med semlor.

Sen hade 4h hemresa, inte direkt roligt men Mattias och jag har rätt roligt åt allt på vägarna, vi kan skratta och ha jävligt roligt i allafall.

Vi hyrde en film på macken; Vampyrerna - världens sämsta jävla film. Behöver inte säga mer än så.

Jag längtar så efter nästa helg då jag ska ha min son igen, då ska vi fara till Oskarshamn under lördagen för att fira min systerson Linus på sin ettårsdag. Men framför allt får jag andas in min sons dofter och bara tala om hur älskad han är.

Jag vill somna tätt intill honom och räkna in andetagen innan jag somnar.

Jag älskar dig Bob!