14 juli, 2009

För och efter bild !

Efter mycket om och men blev resultate så här, vi är supernöjda. För det var rötter ner till kina och vände och som vi slet och hade oss. Mer energi på något som vi ska sälja lägger vi inte just här och just nu!









Mästerkocken !


Idag gick jag in i v 23, som jag sagt innan och kommer nog säga fram till lillskatts 18 årsdag - oj vad det går fort.

Nu börjar man fundera över alla inköp man måste göra och eftersom ingen av oss har något sparat sen innan av våra pojkar så det blir en del, tex det största inköpet - vagnen! Vagnen har varit ett diskussions ämne fram och tillbaka men det blir nog en emmaljunga, man vet vad man får för pengarna och vi är vana användare sen innan - trygg, säkert och klar MEN då finns det olika varianter av emmaljunga vagnar och det är här vi kommer till mitt/vårat problem. Mattias vill ha den lyxigare vilket också betyder större, tar mycker plats, tung och svårplacerad men otroligt snygg och vi har bil med plats, själv röstar jag på en smidigare, enkel men med många finesser, vi ska besöka en av göteborgs största vagnbutiker i veckan och bestämma oss några mer inköp kommer inte göras just nu.


Ännu en dag som vi spenderat ute i hettan, här har solen gasat på rätt rejält, mindre skönt när man rör sig så pass mycket. Vi har gjort det sista ute runt huset, klippt häcken (som ska rivas och bli till mur), klippt gräsmattan, städat uppfarten med högtrycken och gjort fint omkring. Mattias har också kört "vitaminer" för gräsmattan - börja lika en fotbollsgräsmatta! Jag har under tiden detta tvättat 5 maskiner. Bob roade sig fint i poolen med Melina och mös omkring med henne.

Jag älskar att skryta om hur mycket jag styr med under dagarna, jag känner mig inte så lat då! Haha!


Imorgon påbörjar vi nästa projekt, städa ut hobbyrummet som blivit till förråd. Jag och Mattias bestämde oss för att rensa ut där och lägga golv samt måla om för att göra det till vårat nya bio rum istället, vi har kommit på massor med coola idéer för att göra det riktigt fräckt. Frågan är vad vi ska göra med det nuvarande biorummet!?


Jaja, efter en slitsam dag satte mästerkocken Mattias igång med maten. Jag kom på en sak, jag har nog bara träffat killar (en 2-3 stycken) iallafall som är riktigt grymma på det här med matlagning. Det måste vara något jag drar mig till eftersom jag själv riktigt suger på det. Ja, jag erkänner. Det blev riktigt gott grillat kött med en grym potatissallad till.


Efter det började Bobs kväll lida mot sitt slut, i med han i badkaret för att sen mysa ner oss tidigt ikväll. Jag tyckte mig finna han ganska slut idag så han får ladda upp batterierna lite. Han somnade på en gång kan jag säg.


Usch, solen steker fortfarande på altanen och lusten att göra något har precis gått ur en. En maskin är i nu med tvätt och duschen väntar sen blir det film -The International, få se den kan vara något!?


Jo just det, jag har fått en ny "måste-ha, väldigt-sugen-på" bigarroer !! (stavas?) Sjukligt goa men efter en sådär 50 stycken får man ju svin ont i magen.
Dusch, film ny energi.