28 maj, 2010

Sex and the City 2



Oh my vilken tjejgala !! ;) Och hur bra var inte den här filmen då, som vi skrattade! Wiiiih, rekomendera alla att se den. Det var en rikigt trevlig kväll igår, vi bjöd på dricka innan film och delade ut jätte fina priser - väldigt fint!

Jag är stolt över det vi gjorde och hade riktigt kul! Hoppas verkligen att gästerna hade det också, idag visas våran reklamfilm på bio så jag ska om biografen och smyg titta på den, spännande! När jag kom hem från kalasandet så märker jag att Mattias mår dåligt, är konstig och inte alls sig själv, kollar hans öra som är piercat för de värker där, örat är den dubbla storleken och jag ser snart hur mattias har svårt att gapa och prata - in med han till akuten, Ludvig tar en sovandes Milla och Bob sover gott han med. På akuten tar dem emot oss direkt och läkaren kommer med fart, saken är att Mattias hade fått en jätte infektion och de hade spridit sig in till örat och ni förstår själva hur mycket konsekvenser detta kunde gett om vi kommit senare.

Efter mycket om och men med både det ena och andra så lättar dem trycket och Mattias är okej efter ett par timmar. Sträng vila så nu ligger han med Milla där hemma och jag har fått nya yrken - hemmafru (när jag kommer hem)/ företagare (stå i butik o allt som kommer med det), sjuksköterska (pyssla om Mattias) Barnskötare ( Melanie och Bob, Ludvig sköter sig själv) Kock (laga mat till alla) Städerska (städa lägenheten) för detta är vanligtvis Mattias flesta områden men som sagt, sträng vila var det ! Men jag gillar det ! ;)

Tjejer, lova mig att gå på bion för den är succé som sagt - jag kan gott se den igen känner jag. Tack alla som hjälpte till, Louis och Dona som vanligt samt Mattias.

Ha en super helg, det ska vi ha !