20 november, 2009

Rapport 6

  1. Ihållande mensvärk
  2. Fler sammandragningar men oregelbundna
  3. Mer slemmis har gått


Kan hon komma snart eller?
Kontroll i morgon kl 11, återkommer efter det!

Mysfredag !

Magen den växer med monsterfart, de gjorde den med Bob också mot slutet!
Den är mysig ialf och hon rör sig trivsamt där inne, jag passar på att ta olika kort för till fotografen blev det aldrig, hann inte?

I brist på annat så fredagsstädar jag lite, kommer inte hända så mycket denna helgen mer än att vänta ut bebis, god mat och kanske lite julklappshandling.

Det är läsare som undrade varför jag hinnsveper och om de är skadligt osv.

Jag hinnsveper för att jag haft väldigt problematiska sömnsvårigheter pga av stränga förvärkar som kan vara ganska vanligt hos andraförderskor (säkert första också, men jag tar mina läkares ord) eftersom kropppen i ett oftast tidigare skede börja jobba med en förlossning.
Hinnsvep är bland den mildaste och mest naturligaste igångsättningen med hjälp av naturen du kan göra utan medeciniska metoder och det känns bäst för mig, jag sa nej till en medeciniskt igångsättning och kommer forsätta göra de, hon blir allså inte så påverkad av just en sådan metod. Ett annat skäl så kan det vara så att min kropp inte är så arbetsvillig, den hjälper allså inte till så mycket för att en förlossning ska starta "svårstartad".

Jag sover jättedåligt som ni vet och förvärkarna riktigt toterar mig, dem hade inte funnits där om inte hon var redo mer eller mindre att komma och forsätter jag så här - sömnlös kommer jag aldrig när det väl är dags orka med en förlossning utan får då tillmötes en förlossning som med Bob och det vill jag INTE.
Akut snitt är inget val för mig överhuvudet taget, visst kommer något oväntat hända är det ett måste men kan jag så gör jag det JAG kan för att förebygga det och läkarna också.

Nej, syssla med tvätt är rofyllt, haha så jag forsätter med det! ;)
Rapporterar senare!

Saknar min tokBob jättemycket, älskade barn!

Rapport 5

Inte en känning under natten som jag vet och heller inte nu på morgonen, har varit vaken en liten stund men knappt rört mig. Jag har sovit bättre inatt än på länge och vad de beror på vet jag inte ?

Detta med hinnsvep fungerade inte så bra på mig ?
Men jag ska upp och röra mig lite snart och hoppas lite då de börjar, lillskatt vaknade hon med nu !

Mattias och jag är barnlediga ihelgen, vi får se vad som sker - bebis eller inte?
Imorgon ska jag kolla bebis i vilket fall som helst och min livmodertapp så får vi se vad som sker då? =)

Gomorgon, äntligen helg !!