12 mars, 2009

Fyfaaaan vad jag är bra!

Idag hade vi vår första modell! Tro ni jag kände press på mig, att en söt tjej som dessutom är nagelbitare vill ha sina naglar gjorda av mig? Fan vad jobbigt och nervöst det var. Man ville ju att hon skulle gå därifrån supernöjd!
Jag fick fila länge på hennes tippar innan jag ens kunde få fäste på den korta nagelbädd hon hade, det var ju knappt. Fick jobbar jätte mycket med att inte göra illa henne med filarna vilket är väldigt lätt annars. När man biter på naglarna blir dem väldrigt känsliga kring nagelvallen och nagelbädden. Skört och inflammerat samt uppsvullnat. Jag fick klippa tippen ganska kort för att mimska risken för tipplossning. Det var inte enkelt och det sa också min lärare (vinnare av flera OS tävlingar) att det kan vara bland det svårate ibland. Jag fick massa press på mig och detta var vårt "slutprov" för vad vi lärt oss innan vi från och med om 2 veckor tar emot riktiga kunder.
JAG FICK KLART VÄL GODKÄNT och hon blev riktigt nöjd över hur bra det blev. En aning förvånad att jag faktiskt lyckades så bra. Det var bara jag och Tamara som hade en riktigt nagelbitare och det är inte det roligaste man kan syssla med kring detta yrke.
Jag blev så jävla nöjd!



Tamaras nagel jag gjorde igår !

Efter det kom Mattias och hämtade upp mig, vi drog snabbt om Kungsmässan (galleria) för att inhandla mat, men som vanligt går Isabell in i massa affärer och kom ut med än mer än vad vi skulle.




Det blev ett blomträd som jag ska ha på min tv bänk, samt två snygga vaser och 6 stycker sirisa bordtabletter. Mitt hem går i sirist, vitt och svart !

Sjukt nöjd och lycklig.
I morgon får jag träffa Bob, kan det bli bättre
Ps. Tamara gjorde kort, min mobil är så dålig och någon kamera hade jag inte med mig, så jag får dem bilderna i morgon och kommer visa resultatet!