25 september, 2008

"Jag tror det är ngt i vattnet"

Stötte på Linnea på H&M, haha vi pratade om alla som är med barn, grymt många! Till slut sa Linnea - Jag tror det går något i vattnet!
Fan vilket skratt jag fick mig där! Haha! Den säger för övrigt är hur härlig som helst när hon sätter igång.

Ihelgen är det premiäröppning på statt, jag ska inte närvara men tror det kan bli riktigt bra!

Jag har tänkt en del idag, och faktiskt så är det så att jag börjat tänka så mycket mindre. Jag orkar lixsom inte bry mig mer.
Men idag lät jag mig tänka i min ensamhet som man inte är så van vid för övrigt, men jag är en riktigt svag människa egenligen, ganska svag mentalt! Jag jobbar med det men kan ibland falla satan om jag gör det!

Men kom ifatt mig själv och insåg att jag inte behöver ta av det som är nu utan jag har det jag behöver och det räcker! Du gjorde bort dig din förlust. Ska jag förbättras och förändras så är inte du den människan som direkt gör det enklare!

Tack o Hej!

EN riktigt arg Isabell!

Mamma, mamma jag har ont i snoppen!


Jaha, upp kl 08 00 för att min son tyckte minsann det var en rimlig tid, jag låg och drog mig lite till men sen upp för att göra han frukost - gröt med macka var på menyn, ganska vanligt!

En annan åt ägg mackor för att sedan göra sig i ordning för jobb.

När jag lämnat Bob på dagis och på väg in till butiken ville jag bara vända och gråta, Breeze är en liten butik och vi har redan SÅ proppfullt och där står det 10 tal kartonger från Billabong smackad med kläder, VART FAN SKULLE VI HÄN MED DET? Jag sa bara hej och tänkte vända sen men nä! Isabell kartong för kartong tar du upp och som tur väl är skulle inte vi ha allt utan också butiken i Ronneby!


Fick väldigt roliga besök idag som jag alltid får, svin kul när ens vänner kommer in! Om man inte hinner ses kommer dem in där och där har man alltid tid med en mindre pratstund, trevligt!


En annan vän till mig ligger hemma skönhetsopererad och var desperat efter cigg, haha!

- Hej, jag skulle bara ringa och kolla läget / I

- Jo då, jag är här! Jag mår bra! /

- Okej, men jag kan nog komma till helgen nu, då tar jag med mig godis om du vill ha, något annat? / I

- GÄRNA cigg, jag vågar inte be mamma och pappa! /

- HahHAHAHAhaha / I



Jobbig sits!?


Efter jobbet drog jag med Maria på stan med Bobban, vi hittae Bob ett puzzel med spiderman tryck på och en glass blev det för hans del med.

Vi gick runt lite för att senare ta bussen hem, vi är trötta bägge två och nu vill jag bara lägga mig MEN så lätt har jag det inte! ;)

Städa undan sen i morse, in med disk, göra lite käk och sen kan jag fundera på att sitta lite för att ännu senare ta tag i min son nattläggning.

Fan vad det är underbart att vara mamma!
Bob började plötsligt under sitt lekande skrika - Mamma, mamma min snopp, det gör ont!
- Men Bob, vad säger du ? / skrattandes .
- Men min snopp! AJ! /Bob
Jag tar av Bob jeansen sen kollar han läget för att senare kolla barnprogram, det gick nog bra? =)


Whit love Isabell