28 maj, 2008

080528

Shit hörrni det var ett tag sen, jag har panik över att skriva.
Jag vet inte varför jag inte skrivit, dels så har datorn varit på vift sen har jag väl haft fullt upp som en annan vanlig "svensson", så nu har ni fått fakta att jag faktiskt har ett stressigt liv bakom datorn, haha!

Jag läser en bok nu, Jenna Jemsson, "att bli en porrstjärna", vilken fantastisk bok.
Jag ska dra sitat där ifrån kan jag lova och väldigt kloka ord hon sagt, jag ligger med den vid näsan och kan inte riktigt släppa den, den är riktigt tjock och inte slut ännu, men snart. När jag väl läser en bok, händer kanske var 5: år så fastnar jag direkt och har inget liv utanför boken, stänger av allt och lever mig in i boken.

Bob är hos sin pappa denna veckan och gud vad jag saknar detta barn.
Min lilla pojke, det är piratfest på dagis i morgon så pappa och han ska ut och shoppa i eftermiddag! Mys!

I måndags kväll drog jag till min Mamma i Oskarshamn, hälsade på lite och träffade även Johanna och Amanda, var menat med att man skulle ta en fika med Ricky som var hemma från London men den Tönten med stort T hörde inte av sig förrens jag var typ hemma dagen efter i Karlskrona igen. SUCK! Ialf, sen for vi dagen efter för att hämta min syster och hennes son Linus 11v, underbart o mysa. Vi drog till Ikea och gick runt där lite, hittade lite plock och drog sen hem. Väl hemma igen så fixade jag lite och sen vart det hem till Karlskrona igen. Träffade dock upp Olle och Nicke i Kalmar och snackade lite skit. Jätte roligt att se dem, väldigt länge sen.
Så en liten visit jag gör typ en gång i halvåret har blivit gjord och förstå om min telefon gick hemma!? Tjejerna ringde, dem saknade mig! ;)

Nu sitter jag hemma, pedantisk som jag är vill jag börja städa men inser att det får tas ikväll i morgon ska Bella iväg igen, inte mindre än till Stockholm. Åker tidigt i morgon och stannar över natten för att sen dra igen dagen efter. Bara en roadtripp med mina tjejer och lite fix i Stockholm som jag håller för mig själv, det ni!

Krille komförbi igår, mitt i allt ville han ha en tandpetare och jag ivrigt vet att jag ska ha i skåpet, letar o letar och till slut häver jag ner grillkryddan så den går sönder och det luktar GRILLKRYDDA i hela lägenheten nu. Jag plockade undan och torkar bort det och får då en flisa i fingret, under fingret och den har nog fan satt sig - kan inte böja fingret! =(

OH VÄNTA, min underbara vän Harry kom in på msn. Han är och jobbar på Ayia Napa!

Oh vilken kille, saknar han så mycket. Han bara stack, haha! Men han har det bra.

Känns som man hunnit träffa lite människor ialf.
Känns som jag har mkt att göra.
Måste betala räkningarna nu, tråkigt.

Om roadtrippen kommer jag verkligen föra blogg på!
Bilder kommer antagligen bli en del av min blogg också snart.


Nä, rätt så mkt att göra inför i morgon.

Pussah!