29 april, 2010

Mallorca - here we come!

Som ni vet fyllde ju Milla hela 5 månader den 26:e vilket jag skulle blogga upp om och gör det nu. Nu kan hon sitta dock så stadigt, två tänder är på g och hon är så med. Milla vrider sig tydligt efter ljud och greppar efter saker, vänder sig också nu från rygg till mage och kan redan mage rygg. Milla väger 6700g och är 64 cm lång. Lägger jag något vid bordet när hon sitter där tar hon upp de och in i munnen som med mesta hon får tag i. Min stora tjej!! Hon har klädstrlk 62 nu.

Imorgon åker vi till Göteborg för att senare den natten ta oss till Landvetter, flyget går lördag morgon 06.00 så vi måste vara där 04 och de får de vara värt. Barnen är så exalterade.

Fan, tänkte ladda upp en video där hon sitter men de gick inte !! =(

Tack för alla kommentarer om min egobild, nu förstår jag varför folk är så beroende av egobilder, haha.

Idag ska de packas och städas innan vi åker imorgon bitti. Väl i göteborg ska jag sätta om mitt löshår samt klippa och färga fint. Vi har de mesta nu innan vi drar, känns bra.

Idag funderade jag mycket kring livet och jag är så lycklig men lyckligast är jag givetvis över mina barn, tänk att få friska hela barn och kunna njuta så? Jag är kär - kär i livet. Ska verkligen föreviga varenda stund med bild på resan!

Ha en bra dag och helg samt vecka, syns nästa lördag!

Dona, tack för idag !! <3