12 december, 2010

Weekend med Bob

.. hemma efter en underbar weekend med Bob i Göteborg.
Där vi förgyllt dagarna med shopping i mängder, legobygg, frisörbesök och Liseberg.
Goda middagar och väldigt mycket skratt. Mysiga sovmornar med Bob nära.
Han kommer förhoppningsvis komma ihåg denna helgen länge.
Jag kommer så göra.
Lördag kväll börja de dock klia i hjärtat.

"Mamma, jag saknar Milla, Mattias och Ludvig"
"Ja med, men snart är vi hemma. Nu hittar vi på något"
Bilder säger mer än tusen ord?

Här nedan är jag efter 3h hos frisör, Bob var världens tåligaste och lekte med min frisörs hund och byggde med lego dessutom blev han också klippt.
Jag förlängde. Jag har trivts i det korta, (bild nr 2) men ville ha lång nu till vinter och vår. Resultatet är en suddig bild men fler kommer.
Jag förlängde ögonfransarna också, kan säga att jag fått ett beroende till. Haha. Så snyggt, kort på de kommer också. Nathalie gjorde de vid ett tillfälle och det var himla vackert så nu testade jag på.
Ärligt, kan SALONG UNIC i Göteborg vara bland dem bästa platserna, här kan du göra ALLT från topp och tå och jag gillar att bry om mitt yttre. Jag gillar att se fräsch och pigg ut. Jag gillar att känna mig vacker, jag tycker om att få känslan varje dag men själen är så tillfredsställd av kärlek så de är bara bonus.
Detta är inget jag heller behöver "prioritera", menar en dag i månaden 3h så har jag fått min dos av det jag tycker är de jag vill göra.


Ja, jag klippte ju lugg och den behåller jag. Fått mycket creed för den.
Bob före:


Bob efter:
Toknöjd.
Han gillar Maria, (frisören) hon gillar honom.


Bob på frukost.
Bob vid brasqan på restaurangen.


Liseberg, underbara liseberg.
Här hade vi den mest ulitmata stunden. Bland jul och lyktor. Tomtar och lycka. Kärlek och varm chocklad.






Ja, han åkte lite karuseller med.
En del shopping blev det. Massa från Zara till dem flesta i fam. Mest Bob och Milla. Jag älskar Zara, jag vet en som ska bli en av dem snart, iallafall huvudkontoret ;)
Wiihii.
Ja, jag vet bloggtorka har jag. Men de är inte bloggtorka på så sätt utan tidsbrist. Är jag inte på Lisberg och hänger så är jag med barnen och Milla låter mig inte sitta vid datorn om dem blå ögonen är vakna.
Hon vill knappra på tagenterna då haha.
Ni kan bara tänka er breeze juletid. GLÖM för fasen inte bort våran helgalna mellandagsrea.
Ny vecka, mer julklapps inhandling, 18 årsfest planering (min bror fyller 18 på ons), jobb och massa julpyssel hemma med barnen. Ledig från mitt andra jobb fram till Jan. Skönt.
Ni hörde rätt, en av hemligheterna har kommit fram- de kom ett jobberbjudande som jag inte kunde tacka nej till och innan jag ville säga något till er så ville jag testa på det och har nu gjort de i 3 månader. De går bra, väldigt bra och jag tycker det är kul. Vi har gjort om lite i planeringen för breeze och personal för att jag ska kunna göra detta och det funkar hur bra som helst, lite hemma mer konstigt nog men jobb efter barnen lagt sig någon kväll i veckan men det stör inte. Jag trivs och mer vad det är för jobb berättar jag en annan gång.
Kan väl säga att jag gör karriär ;)
Gokväll !
Fyfan rent ut sagt vad jag trivs.