04 juni, 2010

Barnvagnen såld !

Nu är den såld det känns motigt, men vi använde den ju inte ! Varför? Platsbrist i bilen så då gick vi över till UJn. Så jag la ut den på blocket och den blev såld, vi hade även ute 6 stycken henriksdal stolar som också kom iväg med en himla fart - blocket är bra skit ! Jag älskar att få bort saker som vi inte använder, man känner att man rensat och de är en skön känsla. Ska titta om de finns mer att kränga iväg. Nu är de dock så att babyproffsen fått in en ny UJ, en mindre och smidigare variant så vi tänkte när Milla ska börja sitta i sin så ska vi byta ut våran nuvarande UJ till den nya "swift" som den heter .. ni ser den nedanför, vi ska ha den som synes på bild!





Hittade så fina disney baby dockor, haha Milla måste bara ha en - visst är dem fina?! Jag gillar snövit och askungen mest.



Fått massor med roliga kommentarer nu de sista:


Shoppat, har du slutat med det? / Annie
Svar: Njaae, de är mindre nu dock, jag kan vara ärlig med att jag är en stor shopoholic men jag inte hålla på så i all evighet, fick en bra summa efter bilolykan och den har använts nu ska resten in i husköp och barnens konto.


Läste idiot konversionen på Louise blogg om hur du lever eller inte, frågan är hur han orkar lägga ner energi på att ens lägga en sådan kommentar???? Asså ärligt? *skrattar* de är så många som är avendsjuka. / 3 Karlskroniter
Svar: Ja du är uppenbarligen vän med Louise om du kunnat läsa den konversionen och för att försvara mig kan jag bara tillägga att jag tog bort mig helt från den, jag vill inte beblanda mig med dem. Jag om någon älskar att ha känslan att jag klarar mig själv och är väldigt självständig. Jag fick som ovan en bra summa från bilolyckan och jag har gottat mig men de är väl mitt val? Sen att Mattias kan leva som han gör begär jag inget av honom rent skitsnack, Mattias blev också väldigt irriterad på den konversionen eftersom de var riktigt taget från luften. Att han älskar att lägga pengar på saker är som sagt upp till honomo. Tack för pepp. Men bara för att irritera dem än mer fick jag är väldigt fin sak som dyker upp här snart ! ;)

Hur fan kan du vara så smal efter så kort tid? Snälla hjälp mig! Hur mycket har du gått ner?/ anonym

Svar: Amingen hjälpte massa, sen efter förlossningen förlorar man ju en hel del. Under graviditeten åt jag inget onyttigt, men de var inte med flit jag var inte så sugen bara. Frukt var min grej och de har fortsatt .. nu efter graviditeten och efter jag slutat amma har klart suget på socker ökat men jag tänker ett steg längre och då skalar jag mig en morot ... och de är väl de viktigt, tänk efter vad du stoppar i dig. Jag slutade med pasta, ris vitt bröd osv .. de hjälpte en del också. Jag har gått ner 13 kg snart.


Fint hår, löshår va .. vart har du satt i de? / Stina

Svar: Salong Unic Göteborg !! Bästa frisörerna ever, dessutom är deras hudterapeut Jenny en guldgruva!! ;)


Bilder på butiken?

Svar: Kommer ... förlåt!




Film, soffan, lite godis, god mat ... vila !

Student och Liseberg !


Oh vilken härlig student Filip fick, jättebra väder och massa champange - kan de bli bättre?!
Filip är Mattias systerson.
Han var en lycklig själ när han sprang ut och finklädd som han var lyckades man ta massor med kort, tänkte för eviga hans studen med ett student album.
Jag tog kort med våran system kamera som är ny uppdaterad på mjukvaran vi har det senaste i den och korten slår allt, jättefina kort.

Efter den totalt lyckade studenskivan efter så drog jag mig ut för att möta upp Tamara, min skolvän från nailteam och som vi blarrade, vi satt på Hard Rock Cafe och åt en god middag ett par glas vin för att sen ta en drink på pusch men kort därefter åkte jag hem till familjen.

Edvin som vi fått låna över studenten skulle köras tillbaka till skolan torsdag morgon, hann knappt vakna till innan Mattias satt Melanie och Edvin i bilen för att köra Edvin till skolan. Jag ringer Mattias för att komma med super idén om Liseberg, jag älskar Liseberg och nu kan ju även jag åka karuseller ... (inte gravid som förra sommaren) men då hade han lämnat Edvin redan, jag gav mig inte. Mattias ringde läraren som talade om att dem hade bara en vanlig utedag, ingen skolverksamhet så Mattias vänder för att hämta Edvin med den roliga idén att vi ska till Liseberg. Väl på Liseberg väntade lyckan igen, inga köer, massa sol och god mat. Bästa dagen någonsin på Liseberg jag varit med om.

MEN saknade efter Bob en sådan här dag blev total, ville så gärna ha han där men lovat han Liseberg en annan gång och jag menar, hur många gånger per år är man inte där? Barnen älskar det och jag också.

Efter Liseberg tog vi en snabb om Karina för att lämna present till Josefina (mattias systerdotter) som fyller 6 idag, GRATTIS!! Hon fick massa pysselsaker, blev jätteglad. Så då väntade 4hs bil färd efter de och det gick som en dans hem ..

Äntligen hemma, på jobb och har den bra dag här. Men de fina vädret håller inne dem flesta kunder. JAG VILL OCKSÅ UT i SOLEN!


Ha en underbar helg, vi ses!

Lovar er bilder i helgen.