20 mars, 2009

En dag i vila !

I morse gick det inte, kroppen skrek på mig och konsten att ens ta mig ur sängen var fängslande. Jag hade ritkigt ont i hela kroppen och kände mig riktigt hängig. Jag tänkte att jag skulle vila och sen ta mig senare in till skolan, bättre än inget alls. Men jag sov till tolv och det var riktigt djupt. Kroppen är utmattad efter all stress att få skolan att funka, få Bob till ro även att jag är här, få allt att klaffa och sedan kör jag skiter ur mig själv med tankar och funderingar.
Kroppen sa helt enkelt ifrån.

Jag ligger fortfarande i sängen och har kontakt med vännerna på skolan, hur dem uppdateras och vad vi får för information. Missar tydligen inte något viktigt, men övningen på varandra är dyrbar och att sitta här och faktiskt må bättre och inte åka in stör mig. Mattias lovade mig dock att han ska hämta upp mig efter jobb så kan jag åka in och visa mig och hämta mina saker för mina nageljobb i helgen.

Ringde Johan nu för att prata med Bob men Bob var på dagis idag iallafall. Ringde till dagis och hörde hur det var med han där, han hostade men nu var han där och kunde lika gärna vara kvar. Han var pigg och det är ju Bob nästan alltid.
Dagis fröken Anki ringde upp mig minuten innan ang kvartsamtal med Bob, denna gången ska han vara med.
Jag kan lättast i och med min praktik tidigt måndag förmiddag eller fredag sent eftermiddag så vi får hoppas hon hittar en dag med dessa tider.

Om man skulle ta sig upp och packa för färden emot Karlskrona, vi stannar till lördag och då får jag chansen att träffa Rudina lite också, kanske Louise men hon jobbar som vanligt, vi pratade en stund på telefon tidgare.

Nej, nu ska jag ta mitt pick och pack och försöka göra i ordning för snart drar vi.