14 maj, 2008

080514

barn kan verkligen tjata sönder en, shit! Haft en diskussion med Bob nu, tråkigt att börja morgonen så men diskussionen var så att Bob ville ha yogurt på en platt tallrik vilket jag sa att det är svårt att få upp yogurten och det blir massa kladd men givetvis tjatade han så mycket att jag sa till han att det var upp till bevis, tallriken ska vara ren av bara skeden från yogurt på tallriken! Vem vann tror ni? Min son får bädda min säng till julafton nu, tack!

Annars var dagen igår chill, 1344 sen stack jag efter det för och hämta Bob på dagis sen till leksaksaffären för o köpa ny fotboll plus att han fick en leksaksbil med vi drog efter det till tog parken med Pirrie (hemma från norge) och Martin Bob och Jag för att leka av oss lite! Tesse kom senare för att mysa med oss, hungern över och vi bestämde oss för att göra baguetter och stannade till hemma hos mig .. la Bob och alla vi andra hamnade framför desperate housewives sen drog alla och ensam blev jag, med min sovandes son som jag sakta men säkert la mig hos senare!

Idag är det 1344, sen för och hämta Bob igen och mysa med honom, blir väl parken. Jag måste dock göra ett par ärrenden inför tjejgrillen ikväll. Ska bli riktigt nice, det blir säkert en runda till nivå efter. Tjejerna? Jo Hanna Thörnberg och Rodina, Louise kan nog inte eftersom hon jobbar.

Ikväll kommer Micke hem, så jävla roligt!

Usch, hur gör jag? Nu är lägenheten stökig igen!
Fan då!

Min telefon är verkligen jätte sönder, jätte jätte sönder nu.

See ya!