31 mars, 2009

Jag har en fotbollsstjärna i mitt hem !

Kolla in min framtida fotbolls stjärna!
Så kom äntligen min son, runt 12 tiden. Han var sååå mallig för dem nya fotbollskorna pappa köpt. Bob fick senare en plan - jajamensan han skulle ta med sin enorm förkylda mamma ut för att köpa allt annat man behöver när man är en "riktigt" fotboll spelare. Sagt och gjort, vi handla minsann tröja och shorts. Sen gör det ju inget att man tittar till leksaksaffären också, där kan man gärna kolla in i mammas ögon med sina blinkande ögonfransar och "viiiiilja" ha en leksak - sagt och gjort. Jag själv nöjde mig med Lotta på bråkmakargatan filmen, ha! Kollat in den nu i eftermiddag med middag och vattenmelon till efterrätt.



Är Bob tokig i något så är det kroppkakor och melon.
Lillgrabben vaknade till nu och gnällde lite. Men somnade gott om. Han har ingen feber iallafall och hostan är inte och stör heller. Kanske ska ta han till dagis då, han har varit där så lite. Han behöver träffa sina vänner.

En annan kollar Äntligen hemma för att senare gotta sig till Desperata hemmafruar, tänkte göra mig en tallrik med apelsiner.

Snart är det prov, den känns sådär. Känner mig lite stressad och kom överrens med mig själv att jag skulle plugga en timme varje dag nu. Jag pluggade så mycket i början men man blir ju slapp. Men jag är så jävla motiverad så det kommer nog funka fint.

Jag tänker inte sluta plugga efter detta. Tvärtom, jag kommer fortsätta, jag tänkte köra komvux på distans något ämne i taget. Ser jag verkligen fram emot.
Innan jag lägger mig sen kommer jag hämta in Bob i mitt sovrum, sista natten för denna gången ihop, visserligen kommer han igen på lördag men jag tycker det är så mysigt.

Andra planer i veckan är att fika med Linda, jobb kollegan från breeze. Vi ska ta en mycket efterlängtan lunch på 1344. Jag har verkligen saknat det haket. Fyfaaan vad jag ska gotta mig till en pasta fläskfilé. Jag ska också faktiskt jobba en stund på lördag inne på Breeze, chefen ringde och beställde mig idag.


Bob och jag hade ett rätt så stelt samtal idag.
- Mamma, hur kommer bebisar in i magen, allså in där.
- Eeeh, man kramas.
- Neeeee det vet jag att man inte gör, säg då !!
- Prata med din pappa om det.

Vi ringde pappa men det blev att Bob insåg att det blev väldigt jobbigt för mamma så då vart det inte roligt mer. Jag förklarade att pappan i allafall hade frön i sig som han gav mamman så blev det en bebis.
Han vart så sur så han lyssnade inte mer. Jag skrattade en del också, fel av mig.

OH vad jag tycker det blir svårt, haha. Man blir inte så tuff när dem väl frågar. Bob är inte dum heller, han förstår mycket mer än vad jag vill tro.

Bobobobobobobob!

Bob är en liten sjukling idag och ska till mig för att mysa nu medans pappa åker på jobb, jag får ha han till i morgon sent eftermiddag. Kommer ju tjata till mig en dag till - ni känner väl mig?
Jag fick också ha han på lördag - mysigt om något.
Men vart är Bob nu då ? Vilken tid det tar !

Jag tänkte att han och jag skulle hålla oss inne och aktivera oss med det som finns här. Kanske ut och handla lite melon och frukter. Det gillar Bob. Köpa någon film också? Vi är bra på att köpa barnfilmer.

Själv är jag ett stort fan till Astrid Lindgrens böcker som blivit till filmen, den bästa är Lotta på bråkmakargatan och Madicken. Jag är riktigt sugen på någon av dem filmerna idag. Får se vad Bob tycker.


Jag ska tatuera in hans namn nu så snart jag kan! ;)


Jo, förresten. Jag berättade ju att jag var på bio - Shopaholic! Den var så jävla underbar, en riktigt tjej film absolut men den var fan rolig. Jag och Tamara låg ju dubbla av skratt. Jag gillar inte när saker bli för tjejiga men denna var helt okej.






Sen för ett tag sen hyrde jag och Mattias en riktigt härlig film för ett tag sen.


Waitress, fan så underbar. Den handlar om en kvinna som jobbar i ett snabbhak som gör pajer bland annat. Hon är grym på att göra underbart goda pajer. Hon lever dock med ett svin och blir gravid med honom. Och hur hon tar sig an det livet får ni se själva när ni tittar filmen. Riktigt bra.



Näe, nu får Bob faktiskt komma !