23 augusti, 2009

Ligger inte på latsidan !

Jag borde egentligen skämas, men jag mår bättre - dock håller väl det till i morgon eftermiddag då jag får min sista injektion. Kommer jag inte hålla på så här, jag har verkligen fått ny energi och ork men samtidigt är man gravid-trött men det är på ett helt annat sätt.
Vi far runt som fan, haha ! Idag skulle vi till Haga här i Göteborg, det är en jätte mysig lång gågata med mängder små krypin till affärer med alltid dem där speciella sakerna och som man kan fynda !
Marimekko tex, sen finns det en speciell barnaffär jag blivit tokig i med sina speciella saker.


Det var dock stängt idag så vi drog en runda till Kungsmässa för barnens skull och vi hittade lite till, kläder till bebis samt hittade dem sig böcker och annat, vi fikade för att sen åka hem.



Nu blir det inte ett plagg till, det blir inte mer shopping än de mest nödvändiga. Jag undrade när Mattias skulle tröttna men han är totalt galen, igår vart vi till IKEA och så också, men jag är inte jätte fan av stället men hittade oss mängder "spyhanddukar" haha osv.
Bra ha saker de funkar alltid på IKEA!


Jag har fått 2 överraskningar av Mattias , en för ngn dag sen - den är hemlig fortfarande men sen hade han beställt mig en jättefin jacka från Nelly, jag blev så lycklig. Den ska komma i dagarna! Tack - love !


Pratade med Bob förrut och vi saknar varandra kan jag lova, otroligt. Jag ringer han varje dag. Saknaden är för fan löjlig, jag önskar att jag alltid fick ha honom men det går ju inte, men önska kan man. Mitt älskade charmtroll, snart kan vi kramas hela mornarna igen.




Mattias i sin nya tröja och armbandet som är liknande en diamant ring - diggar stenhårt!!